Annonce


Hvor bor du til efternavn!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Som en god gamle stationær PC med 120 MB RAM, kan jeg mærke, at min harddisk kører langsomt, MEGET langsomt.

Forleden sad jeg i bilen og talte med min søn. Først om en skuespiller som jeg ikke kunne huske navnet på. Så skiftede vi emne og så var der en filminstruktør, jeg HELLER ikke kunne huske navnet på. Det er bare som om, at historierne ikke er de samme, når man ikke kan huske, hvem fanden
historien handlede om.
Nå, men da jeg kom hjem kom jeg på navnene og sendte omgående en SMS til min søn med teksten: ”Søren Malling og Guy Ritchie.”
Disse oplevelser kommer der – desværre – flere og flere af. F.eks hørte jeg et musiknummer fra 80’erne i radioen. Jeg kunne selvfølgelig ikke komme på navnet på bandet. Jeg blev nærmest aggressiv, da radioværten IKKE fortalte, hvad vi hørte. Nu havde han fandme plapret løs om det ene musiknummer efter det andet, og så lige med dette nummer sagde han intet.
Da jeg talte med en kunde, fortalte jeg om min oplevelse med skuespilleren/filminstruktøren – Lige der kom jeg i tanke om bandet. TEARS FOR FEARS – råbte jeg ind i røret…
Jeg kunne huske det. Jeg VIDSTE, at min harddisk ikke var stået helt af. Der er bare en lille smule procestid – i dette tilfælde 6 TIMER!
Jeg ved godt, det er dumt, men jeg har fortalt min bank, jeg var pænt  ligeglad med udlånsrenten, bare de ikke ændrer koden på mit Dankort.
På et tidspunkt skiftede jeg bank. Det betød en ny PIN kode. Det gik rent udsagt ad H… til. To nye kreditkort – to nye koder. Nu kan jeg godt røbe koden, da jeg senere har fået en ny. Den var 1859. Jeg sagde til min kone, at den kode ville jeg ALDRIG kunne huske. Så sagde hun:
”Du skal da bare tænke på sangen: Mallebrok er død i krigen i 1859!”
Jeg måtte så oplyse hende om, at det så var ”Mallebrok er død i krigen 1864” – ”Jov, men det er da tæt på!”
Den kode glemte jeg sjovt nok aldrig – til gengæld er jeg overbevist om, at Mallebrok døde i 1859.
Min første bil havde reg.nr. NJ 32 168 – min nuværende bil ??? noget med AT…?? Jeg kan de sidste 4 tal i min Mors CPR nummer – men ikke de 4 sidste tal i min datters. Jeg kan huske, at min første kæreste har fødselsdag den 15. december, den næste 2. sept, den næste 15. juni, ja og så lige den 27. februar. Min kone? cirka mellem 20.-22. januar (heldigvis kan jeg tjekke det på Facebook).
Nå, men det er jo også fedt at kunne huske ALT, hvad der ligger 15 år til-
bage. Så må man bare leve med, at man må i Fakta MINDST 2 gange om dagen!

Top