Annonce


Hærværksmænd har en skrue løs
Michelle_Feld_L©snet_Barnesªde_180617_IN-1-of-4.jpg

Michelle forstår ikke, hvordan nogen kan finde på at løsne barnesædet, og bringe hendes lille søn i livsfare. Politiet har samtidig hørt om fire tilfælde, når det kommer til biler.

Michelle forstår ikke, hvordan nogen kan finde på at løsne barnesædet, og bringe hendes lille søn i livsfare. Politiet har samtidig hørt om fire tilfælde, når det kommer til biler. Foto: Ian Nielsen
Vanvittig Det kunne være endt helt galt, da en ukendt gerningsmand forleden løsnede skruerne på et barnesæde. Politiet advarer også om flere tilfælde af løsnede bilhjul.

 

En mors værste skræk fór igennem livet på rødovrepigen Michelle Feld, da hun forleden opdagede, at det barne-
sæde, hvor hendes lille søn, få minutter tidligere nynnede på vej til børnehaven, sad ualmindeligt løst.
“Jeg lagde mærke til, at barnesædet på cyklen virker lidt løst, men tænkte ikke mere over det. Da jeg skulle hjem fra arbejdet og hente min søn igen, tænker jeg, at det fjeder lidt rigeligt i forhold til, hvad det plejer, når han sidder bagpå,” starter Michelle, der blev så nervøs, at hun kørte forbi en cykelhandler på vej hjem.
“Han starter med at sige, at det skal fjedre lidt, men da han kigger nærmere efter, og hiver let i sædet, viser det sig, at skruerne, der holder sædet fast på beslaget, er løse,” fortsætter Michelle Feld, der er lettere chokeret over, at nogen kan finde på at gøre sådan noget.
“Det er gjort som en bevidst handling, og cykelhandleren slutter med at sige, det var super godt, jeg kom forbi, for hvem ved, hvad der kunne være sket.”

Annonce

Forfærdelig trend
Det gør Anders A. Jørgensen fra Cykologen i Rødovre Centrum. Han er ikke i tvivl om, at det kunne
være endt galt, hvis ikke Michelle Feld havde fået strammet skruerne igen. Han opfodrer alle til at
være ekstra opmærksomme på denne farlige trend.
“Det er en forfærdelig trend, som kan ende grue-
ligt galt. Derfor er det en god idé lige at tage fat i barnesæddet, når man kører for tiden, og give det en rystetur. Man bør også lige tage fat i møtrikkerne på forhjulet,” siger Anders A. Jørgensen.
Hvis man vil være helt sikker, kan man bruge noget, der hedder logtight på gevindene, oplyser han.
Hos Københavns Vest-
egns Politi er man også opmærksom på den nye trend, og har også en kommentar til den seneste tids tilfælde med bilister, der har været ude for, at boltene på deres bilhjul er blevet løsnet.
I alt har der været fire sager med løsnede hjulbolte i politikredsen.
“Det er fuldstændig uforståeligt og uforsvarligt,” raser politidirektør Kim Christiansen, inden han oplyser, at straffen for at bringe andres liv i fare med hensynsløs adfærd kan give op til otte års fængsel.

Top