Annonce


Er boligaftalen god for Rødovre?
debat Da jeg er boligejerm er jeg selvfølgelig intereseret i, hvad der sker på boligområdet. Jeg blev fanget af overskriften " Sejr for Rødovre" og læser videre om alt det gode Morten Bødskov har gjort for at få en god aftale i stand.

Når aftalen er blevet så god, skyldes det udelukkende socialdemokratiet. Men er aftalen nu så god for Rødovre. I sidste uge var der et indlæg i avisen Vestegnen, hvor man skrev,  hvad aftalen betød for kommunerne på Vestegnen. Der kunne man læse, at Rødovre er den kommune, der er næst dårlig med hensyn til at betale penge tilbage til boligejerne, og når man ser på boligskatten, så har boligejerne i Rødovre den højeste boligskat af samtlige kommuner. Synes du Morten, det er et flot resultat, du har opnået,  det synes jeg bestemt ikke, bedre held næste gang.

Top