To sikre tennissejre
WEB_roedovre-tennisklub_093_110116_BP.jpg

Rødovre Tennisklub

2. single, Nicholas Pettersson, måtte melde afbud, da han blev far, mens holdkammeraterne vandt over Helsingør. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Tennis Rødovre Tennisklub, der spiller i 2. division i udendørssæsonen, har vundet to gange 5-1 i den forgange uge. Først gik det ud over Helsingør, dernæst blev Hareskoven/Værløse besejret.

Med fire singlesejre over Hareskoven/Værløse (HVT), hvor kun 2. singlen, Nicholas Pettersson, afgav sæt, så var grundlaget for en sikker sejr lagt, da Rødovres 2. divisions-mandskab for herrer vandt med 5-1 i kampe.

Nederlaget kom i 2. doublen, men også Jonas Schwarz og Michael Jørgensen havde deres udfordringer i 1. doublen, da de vandt 10-6 i det tredje og afgørende sæt efter match tiebreak. Jonas Schwarz & Marcin Gosieniecki tabte i øvrigt også efter match tiebreak i de jævnbyrdige doubler.Sejrede i Helsingør
Selvom det blev til en flot 5-1 sejr i Helsingør, så var det med ængstelse, at mandskabet fra Rødovre tog til færgebyen.
”Helsingør har forstærket sig med to svenske spillere op til sæsonen, og samtidig måtte vores 2. single, Nicholas Pettersson, blive hjemme på grund af at hustruen fødte deres første barn,” fortæller formand Poul Lundberg Andreasen. Han fortsætter:
”Men vi kom hjem med en uventet stor sejr på 5:1. Vores faste spillere Rasmus Schwarz, Marcin Gosieniecki og Jonas Schwarz vandt alle deres singler forholdsvist let.  Reserven Michael Jørgensen kæmpede bravt i 4. singlen, men måtte strække våben til sidst.”
”Og så valgte vi at satse i doublerne ved at sætte Michael sammen med Rasmus i 1. doublen. Det lykkedes nu at vinde begge doubler, så resultatet blev 5-1,” fortæller Lundberg Andreasen.

Kommentarer
Top