Bøffer fra Brasilien
restaurant_003_240517_BP.jpg
Ejerne Michael Hansen og Brian Nielsen kommer begge fra Greve og vil på Islev Kro lokke Rødovres borgere ud at spise med et koncept med mæthedsgaranti. Foto: Brian Poulsen
nyt liv til Islev Kro Nyt restaurantkoncept flytter ind på den historiske Islev Kro.

Mange har i de senere år forsøgt at drive restaurant på Islev Kro.
Den 1. juni er der igen gang i kødgryderne på den berømte kro på Islevhusvej. Restaurant Cut’n Eat har lejet sig ind og vil forsøge at drive restaurant i de historiske lokaler. Restauranten er inspireret af et brasiliansk koncept kaldet churrascaria. Helt firkantet betyder det, at man vælger sauce og garniture og herefter vil få serveret flere forskellige slags kød direkte ved bordet.
Restaurantens to ejere, Michael Hansen og Brian Nielsen, glæder sig til at komme i gang.
”Restauranten opfylder mange af de kriterier, som vi søgte. Blandt andet er der en super gårdhave. Vi kendte ikke området fr vi slog til, men nu glæder vi os meget til at åbne op,” siger Michael Hansen inden åbningen torsdag den 1. juni.

Kommentarer
Top