Annonce


Nyt liv til dine fødder
TP-fodpleje_006_030417_BP.jpg
Tina Parslund er flyttet ind med fodklinikken 'TP Fodpleje' på Roskildevej. Foto: Brian Poulsen
sundhed Fodplejer Tina Parslund har åbnet klinik i TDCs tidligere erhvervsbygning på Roskildevej. ”Jeg elsker relationerne med kunderne,” siger fodplejeren.

45-årige Tina Parslund har slået dørene op til klinik ’TP Fodpleje’ på Roskildevej 333. Klinikken er beliggende på 1. sal, og selvom det måske er lidt utraditionelt for en fodplejer, så er det hele gennemtænkt, forsikrer Tina Parslund.
”Det er normalt svært at være fodplejer på 1. sal, da der er nogle der naturligt nok er dårligt gående og ikke kan gå på trapper, men bygningen har trappelift til svagtgående og kørestole, så det er intet problem,” siger Tina Parslund, der er glad for at være åbnet på Roskildevej. Selv er hun fra Glostrup, så at åbne klinik i nabokommunen lå hende ikke fjernt.
”Det er en god bygning med gratis parkeringspladser og gode busforbindelser,” siger fodplejeren, der er uddannet pædagog, men for to år siden fik lyst til at prøve noget helt nyt.
”Der skulle ske noget nyt, og jeg har altid gerne ville være fodplejer. Det er et fascinerende fag, og derfor tog jeg sidste sommer chancen og hoppede ud i noget helt andet,” siger Tina, der blev lægeeksamineret fodplejer.
”Jeg kan godt lide kontakten med mennesker og de relationer som kontakten skaber. Det har jeg nok fra pædagogfaget. Jeg lærer mine kunder at kende og mange oplever det lidt som et frirum, hvor man kan tale og løst og fast. Det er nok ligesom at gå til frisøren,” siger Tina Parslund.

Wellness, ligtorne og neglelak
Ud over klassiske behandlinger af ligtorne og hård hud, tilbyder Tina Parslund både voksbehandlinger, paraffinbehandlinger og ren og skær wellness. Der er mange der kombinerer en fodbehandling med en voksning af benene eller at få afsluttet en behandling med at få lagt neglelak. For mig har det været vigtigt, at kunne kombinere disse fodbehandlinger,” siger byens nye fodplejer, Tina Palslund.

Annonce

Du kan læse mere om Tinas nyåbnede klinik på tpfodpleje.dk

Top