Annonce


Nedtur er vendt for RBC
WEB_RBC_2.jpg
RBC har længe forsøgt at vende en nedtur, blandt andet med åbent hus arrangementer og klubmesterskaber, som på billedet. Foto: Brian Poulsen/arkiv
badminton Efter fire lange år, hvor den ene nedrykning har afløst den anden, så har Rødovre Badminton Club fået vendt nedturen, så de for nylig kunne fejre oprykning til serie 1.

Rødovre Badminton Klub har vendt skuden. Efter flere sæsoner, hvor det er blevet til adskillige nedrykninger, så RBC gled fra 3. division til serie 2, lykkedes det i år at rykke op.
”Efter en lang vej ned i serie 2, er vi i år rykket op i serie 1,” siger Dorthe Martinsen, som er seniorudvalgsformand i RBC. Hun fortsætter:
”For fire år siden rykkede vores 1. seniorhold fra 3. division til københavnsserien, og alle vores førsteholdsspillere valgte at forlade klubben. Herefter havde vi ikke spillere, der kunne holde holdet i københavnsserien, hvorfor vi året efter måtte se os rykke ned i serie 1.”
”Vi indgik et spillersamarbejde med KFUM København, men rykkede alligevel ned i serie 2. Men vores samarbejde bar frugt og vi fik sidste år fodfæste i serie 2 og tilgang af flere unge spillere, og vi var meget tæt på at rykke op i serie 1 igen, da vi blev nummer 3 i vores pulje.”
”Derfor var vores mål for denne sæson, at vi skulle rykke op i serie 1,” siger Martinsen, som ser tilbage på en spændende afslutning på sæsonen.
”Vi har gennem sæsonen haft et rigtigt godt hold, vi har da også klaret os godt, for vi lå, inden de to sidste kampe, nummer 3. Vi skulle i de sidste to kampe spille mod nummer 1 og 2 i serien, og kravet for at rykke op var en sejr i den ene kamp og som minimum et enkelt point i den anden.”
”Det gode spil fortsatte og vi vandt begge topkampe 10-3. Dermed vandt vi vores pulje i serie 2. I næste sæson er vi derfor klar til at spille i serie 1,” slutter seniorudvalgsformand Dorthe Martinsen.

Top