Annonce


Hjerteforeningen mangler indsamlere
indsamling Der bliver brug for en ekstra hånd, når Hjerteforeningen i Rødovre samler ind den 30. april.
Fakta

Sådan melder du dig
Meld dig som indsamling på indsamling.hjerteforeningen.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst). Indsamlingen starter i Sundhedscenteret, Egegårdsvej 77, kl. 10, hvor indsamlerne får udleveret indsamlingsbøtter og rutekort.

Over 466.000 danskere lider af en hjerte-kar- sygdom. Næste søndag kan du være med til at indsamle midler til forskning i nye behandlingsmetoder ved at bruge 2-3 timer på at hilse på naboerne.
”Jeg håber rigtig meget, at så mange borgere i Rødovre som muligt vil melde sig og tage familie, venner og kæreste under armen og samle ind, så vi sammen kan redde liv,” siger Jann Larsen fra Hjerteforeningen.

Få timer gør forskel
2-3 timer tager det at være med til at samle ind til Hjerteforeningen. Og det batter. For bare 250 kroner kan en hjerteforsker søge efter nye resultater i en time. Derudover går pengene til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, rådgivning og patientstøtte, som har en stor betydning for både den enkelte og samfundet.
”Jo flere mennesker, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme. Men ikke kun dét. Vi ved, at det er hårdt at være pårørende, og derfor arbejder Hjerteforeningen hver dag på at skabe bedre vilkår for de pårørende, der også oplever en kæmpe omvæltning i livet, når hjerte-kar-sygdommen rammer,” siger Jann Larsen.
Sidste år blev der i hele landet samlet 3,8 millioner kroner ind ved Hjerteforeningens landsindsamling.

Annonce

 

Top