Annonce


Gyldent besøg på Festpladsen
Gulddreng-2.jpg
Rødovre Centrum holder længe åbent fredag. På scenen underholder den flabede musiker Gulddreng, billedet, klokken 21. Bro går på scenen klokken 18. Foto: Presse
Late night i centeret Fyldt med modeller, men min bror er væk. Fredag den 28. april åbner Rødovre Centrum op for 'Late Night'. Her får du blandt andet muligheden for at opleve kunstneren Bro og selveste Gulddreng.

På fredag kommer det bogstavelig talt til at regne med guld i centeret. Den guldbeklædte musiker Gulddreng, med det borgerlige navn Malte Fynboe Manniche Ebert, besøger nemlig byens store indkøbscenter.
Gulddreng hittede i 2016 med singlen ”Model”. Han har senere modtaget publikumsprisen til Danish Music Awards i 2016 blot i en alder af 23. Gulddreng nyder at synge om, hvor god han selv synes, at han er – og selvfølgelig om alle de modeller, der er omkring ham. Altid klædt i gyldent tøj og glimtende smykker.

Rødovres bror
Ud over Gulddreng kommer der også lokalt islæt på scenen på Festpladsen i centeret.
Rødovredrengen “Bro”, som styrede sommeren 2016 med singlen ”Hvor er du bro”, som handler om hans forsvundne ven efter en hård bytur, optræder også.
Bro går til hverdag under navnet Kevin Andreasen, er 21 år og spiller fodbold i B77. Oprindeligt er Bro fra Rødovre, og han kommer og fyrer op for stemningen i Rødovres hjerte, nemlig hjemmebanen, Rødovre Centrum. Bro går på scenen klokken 18

Annonce
Top