Annonce


Gør grin med Trump og borgmesteren
revy.jpg
Foto: Privatfoto
Rødovre Revyen Lårklaskende monologer og musikalske godbidder er på programmet, når Rødovre Revyen har premiere torsdag den 20. april.
Fakta

Rødovre Revyen spiller traditionen tro på Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Der spilles følgende dage:

Torsdag d. 20. april  kl. 19.30

Fredag d. 21.april kl.19.30

Lørdag d. 22.april  kl. 14

Lørdag d. 22.april kl. 19.30

Billetterne købes her. på https://billetto.dk/e/rodovre-revyen-2017-revy-nar-det-er-bedst-billetter-168547

 

De har vundet DM i Revy, og har for vane at skifte mellem den lokale pensel og den helt store brede malerrulle, når de maler deres billede af Danmark ind i en humoristisk sammenhæng.

Annonce

Men Rødovre Revyen er også en fælles dyrkelse af kærlighed til smilet og grinet.

”Vi elsker alle revygenren, den hurtige, aktuelle satire og dét at få folk til at le,” siger Sebastian Bagergaard Rasmussen

Rødovre Revyen, der er en traditionel lagkagerevy, der dækker meget mere end bare Rødovre, er godt nok en amatørrevy, men er lavet af et team, der tilstræber et ret højt niveau i tekstmateriale, musikalsk, koreografisk og teknisk.

”Vi laver det hele selv, alle er frivillige, og dét, at vi sammen arbejder hen imod et fælles mål, er en fantastisk oplevelse. Alle – uanset hvordan, de deltager i arbejdet – er helt uundværlige. Vi kan kun skabe dét her produkt sammen! Vi bliver en hel lille omsorgsfuld, rummelig og humoristisk familie, og samarbejdet foregår i en atmosfære af gensidig respekt, tillid og under et helt fantastisk sammenhold,” fortæller Sebastian, der mener, der altid er brug for debat, satire og humor i et samfund.

”Rødovre har brug for revyen, fordi det er et utrolig dynamisk lokalsamfund, hvor der hele tiden sker rigtig meget, både politisk, kulturelt og socialt. Rødovre er på mange måder et lille kulturcentrum vest for København, så derfor giver det rigtig god mening, at der netop her, er en revy,” understreger han.
I alt kræver det 50 hænder og lige så mange tommelfingre at sætte årets revy op, men der er altid plads til flere. For der er mange, der skal gøres grin med.

I år går det blandt andet ud over klimaforandringer, Donald Trump, Inger Støjberg, ekstremisme, smarte politikere, affald, Rødovre Port, rigtige ordentlige danskere, forældre til syge børn, postvæsenet, teenagere, veninder, Himmelen ApS, GPS-ejere, ældre, design af handicaptoiletter, fulde mænd og en lille, men kær hilsen til Rødovres mangeårige socialdemokratiske borgmester, Erik Nielsen bliver der såmænd også plads til,” lover Sebastian.

 

 

 

Top