Annonce


Fra byfest til Rødager
2016-Catja-René-109.jpg
Påskelørdag er musikerduen Catja og René klar på sjov. Foto: Presse
musik Det kan godt være, at navnet ikke lyder helt som Sussi og Leo, men så lyder musikken til gengæld det bedre.

Catja & René er tilbage på Rødager Bodega, hvor det umage musikerpar tidligere har formet en fest efter alle kunstens forskrifter.
Uden at sammenligne med andre, der på den måde genopstod i påsken, er duoen tilbage påskelørdag den 15. april klokken 20. Tilbage i mere end én forstand, idet Catja, der er født og opvokset i Rødovre, glæder sig til et gensyn af den festlige slags. Og hun ved, hvad hun siger.
Sammen med René har hun nemlig spillet til Rødovre Byfest i mange år, og er i år også med på Langelands Festivalen.
”Med et mega stort repertoire, er der musikalsk frit valg på næsten alle hylder og der spilles meget gerne på ren opfordring fra publikum,” siger Søren Engberg og giver dermed ordet videre til dem på den anden side af baren.

Noget for enhver smag
Catja elsker at fyre den af med bl.a. Tina Turner, Bonnie Tyler, aktuelle hits og især hits fra 80’erne. René synger og spiller guitar/keyboard og er til alt fra 60’er til aktuelle hits som ’Forevigt’ og er publikum til det, står den meget gerne på rå guitar a la ’Smoke On The Water’.

Annonce
Top