Annonce


Femte og afgørende kamp venter
HvIK_-_RSIK_1Div_Finale4_020417_IN-18-of-38.jpg
Det blev ikke denne weekend, at RSIK fik endnu en DM-titel i hus. Foto: Ian Nielsen
ishockey 1150 tilskuere i Frihedens Idrætscenter så Rødovres unge mandskab spille i en skidt kamp, så Hvidovre fortjent tvang finaleserien ud i en femte og afgørende kamp.
Hvidovre-Rødovre
5-1
(1-0, 2-1, 2-0)

10:45 1-0 Rasmus Hansen (Høhl)
20:42 2-0 Christian Vaagensøe (Christjansen og Hansen)
39:53 3-1 Daniel Høhl (Hansen), pp1
46:16 4-1 Zammy Pipo (Høhl)
59:11 5-1 Dennis Christjansen (Nielsen og Hansen)

23:30 2-1 Lucas Andersen (Skovby og Grundtvig)

HVIK: 6x2
RSIK: 5x2 + 1x10 (David Elmlund) og 1x5 + 20 (Magnus Koch)

1.150 tilskuere

Der var andendagsgilde i Hvidovre, hvor en tilskuermæssig flot ramme gjorde en finalekamp værdig, og det forstod hjemmeholdet bedst at udnytte. De lagde ud i et hæsblæsende temp, og da de to hold skøjtede ud til pause, må Rødovres keeper William Rørth være mere end gennemvarm. 20 skud, plus tre på stolperne og en enkelt scoring fortæller sigende om den totale dominans af Hvidovre.

Men stillingen var kun 1-0, så intet var afgjort og guldet glimtede fint for enden af kampen, hvis Rødovres unge mandskab kunne finde lørdagens speed frem. De fik dog ikke den bedste start på perioden, da den første afslutning endte i netmaskerne bag Rørth. 2-0.
Så skiftede kampen momentum. Rødovre overtog fuldstændig, og så måtte Magnus Bo Hansen i Hvidovres mål levere godt spil i målet. Han var også millimeter fra at redde, da Lucas Andersen sendte pucken over stregen, efter et superpas af Frederik Skovby. Pucken kneb sig dog lige akkurat over stregen, men hoveddommer Martin Engelhardt stod perfekt placeret og dømte korrekt mål.

Annonce

Rødovre pressede godt på for en udligning, men Hvidovre var også gode til at holde gæsterne på yderkanten og der var sjældent plads i slottet. I stedet for en udligning, som lå i luften, så fik Hvidovres Rasmus Simonsen scoret et vigtigt mål til 3-1 med 10 sekunder tilbage af perioden. Var der lagt i kakkelovnen til en intens 3. periode, så blev spændingen punkteret, da Zammy Pipo scoredet til 4-1 – i øvrigt på Hvidovres første skud på mål i 3. periode.

Rødovre formåede ikke at svare igen, så nu venter en femte og afgørende kamp. Spændende om Rødovres unge mandskab kan mønstre tre kæder, for en stor del af truppen skal til U18 VM.

Top