Annonce


Drabssag har tråde til Rødovre
politi_013_190516.jpg
De to serbiske mænd sidder i forvejen fængslet i Danmark. Her er de tiltalt i en sag om 45 kilo kokain, hvoraf en del er fundet i Schweizerdalsparken. Foto: arkiv
Politi To af de personer der er sigtet for at smugle 45 kilo kokain ind i Danmark og gemme en stor del af det hvide pulver i Schweizerdalsparken, er nu også sigtet for et drab i Ballerup sidste sommer.

I marts måned kunne vi, her i Lokal Nyt, fortælle, at seks mænd, heraf tre fra Rødovre, var tiltalt i stor narkosag om indsmugling af 45 kilo kokain.
De mange kilo narko var blandt andet gravet ned ved Schweizerparken.
”Politiet har haft dem i kikkerten og efterforsket sagen i et halvt år med alle de muligheder, de nu har haft til rådighed. Først blev fem mand anholdt den 30. juli 2016 og senere også en sjette person. Sagen kører nu for lukkede døre indtil den 29. juni, hvor der bliver afsagt dom,” udtalte anklager Anne Møller fra Københavns Vestegns Politi i Lokal Nyt den 15. marts.

Drab i Ballerup
De seks tiltalte i sagen har udsigt til op til 16 års fængsel, og for to af de tiltalte kan turen bag tremmerne blive endnu længere. Københavns Vestegns Politi oplyser, at to af de tiltalte fra narkosagen også er sigtet for drab i Ballerup sidste sommer.
Det drejer sig om to serbiske mænd på henholdsvis 32 og 49 år. De er mistænkt for den 17. juni 2016 at have skudt en 29-årige mand ved Grantofteparken i Ballerup.
”Drabssagen kører for lukkede døre. Vi har derfor ikke mulighed for at gå i detaljer om sagen, men jeg er rigtig glad for, at vi nu har rejst sigtelse i drabssagen fra Ballerup,” siger politikommissær Søren Andersen fra Københavns Vestegns Politi.

Annonce
Top