Annonce


Udligner efter nyt målrigt opgør
RFC-CFCKvart1-180317_IN-44-of-74.jpg
Frederik Kobberud scorede tre mål, da Rødovre vandt det andet kvartfinaleopgør mod Copenhagen. Foto: Ian Nielsen
Floorball Rødovre Floorball Club fik udlignet kvartfinaleserien mod Copenhagen FC til 1-1 efter endnu et tæt op-gør.
Rødovre FC–Copenhagen FC
6-5
(1-1, 2-2, 3-2)


02:04 1-0 Andreas Kleczewski
06:18 1-1 Jesper Schow Petersen (Alex Jensen)
21:14 2-1 Frederik Kobberup (Marek Valachovic)
21:31 3-1 Marko Krogsgaard
25:08 3-2 Kenneth Danielsen
32:22 3-3 Nikolaj Parbo (Jesper Schow Petersen)
48:12 4-3 Daniel Hedegaard (Frederik Kobberup)
49:07 4-4 Kenneth Danielsen (Jesper Schow Petersen)
53:13 5-4 Frederik Kobberup (Jannik Dalkvist)
57:33 6-4 Frederik Kobberup (Jannik Dalkvist)
59:51 6-5 Kenneth Danielsen (Alex Jensen)

Udvisninger:
Rødovre FC: 1
Copenhagen FC: 0

Rødovre FC kom ikke planmæssigt fra start i den første kvartfinalekamp mod Copenhagen FC i Rødovre Stadionhal lørdag eftermiddag, da gæsterne kunne tage fra Rødovre med en 6-7 sejr og en 0-1 føring i bedst af fem kampe.
For ikke at blive sat under pres, så er en RFC sejr og en udligning i vundne kampe, vigtig i søndagens opgør.

Tryk på fra kampens start
Kampen blev åbnet i højt tempo, spillet vekslede og der blev afsluttet flittigt. Efter to minutters spil, kom hjemmeholdet foran, da Andreas Kleczewski forsøgte sig fra venstre side.

Annonce

Fire minutter senere faldt udligningen, da gæsternes Alex Jensen fandt Jesper Schow Petersen der overraskede Mike Trolle i Rødovremålet.

Der var fortsat høj intensitet, med tætte nærkampe og mange afslutninger, uden at der blev scoret yderligere. Tættest på var Nicolai Børner midt i perioden, med en afslutning på målrammen. Mod slutningen af perioden, overtog hjemmeholdet initiativet, med flere kvalificerede afslutninger, men uden resultat.

Høj intensitet i anden periode
RFC lagde et voldsomt pres fra starten af anden periode. Et minut inde i perioden, tog Frederik Kobberup chancen kort inde på gæsternes banehalvdel, og bolden gik i mål via gæsternes målmand, som ikke fik fat i bolden. Sytten sekunder senere blev det 3-1 på Marko Krogsgaards slagskud.
Efter de to Rødovre scoringer, lagde gæsterne et voldsomt pres, og det gav resultat fem minutter inde i perioden, hvor det lykkedes for Kenneth Danielsen at slå bolden forbi Mike Trolle. Efter reduceringen fortsatte gæsterne presset, og havde flere nærgående forsøg, men Mike trolle var på plads. Det lykkedes dog for Nikolaj Parbo, at udligne efter tolv minutter.

Der blev ikke scoret yderligere i anden periode, men kampen fortsatte i højt tempo, begge hold lagde et offensivt pres, der var fart på angrebsspillet og der blev spillet frem til gode afslutningsmuligheder. En periode med højt tempo og intensitet.

Spændende afslutning på kampen
Der var også tryk på fra starten af tredje periode, med mange gode aktioner. Efter otte minutter lykkedes det for Daniel Hedegaard at bringe hjemmeholdet foran, da Frederik Kobberups præcise pasning blev omsat i mål. Et minut senere, fik hjemmeholdet en to minutters straf. På det efterfølgende frislag, spillede Jesper Schow Petersen kort til Kenneth Danielsen som slog bolden i nettet til 4-4.
Der blev fortsat spillet med højt tempo og intensitet, og der blev afsluttet flittigt. Midt i perioden blev det 5-4 da Jannik Dalkvist spillede Frederik Kobberup, som afdriblede gæsternes målmand og lagde bolden i mål. Fire minutter senere, var en storspillende Frederik Kobberup igen i målscorerens rolle, efter elegant at have rundet en modstander og teknisk veludført, lægger bolden sikkert ind bag gæsternes keeper, hvor der resterede tre minutter af kampen.
Med to minutter tilbage af kampen, tog gæsterne deres målmand ud, og indledte et massivt pres. Ni sekunder før sidste fløjt, slog gæsternes Kennet Danielsen med sin tredje scoring bolden i mål, til slutresultatet 6-5, efter en hektisk slutfase, i en kamp hvor begge hold spiller med overskud.

RFC gør sig den service, at informere publikum om holdopstillinger og målscorer, men forbindelsen fra dommerbordet er desværre i så elendig forfatning, at meddelelserne ikke når ud til publikum.

Fortsat totalt åbent
Det står nu 1-1 i kampe, og det er helt åbent hvilket af de to jævnbyrdige mandskaber, som leverer tætte og intensive kampe, der vil kvalificerer sig til semifinalerne.
Efter to kampe på RFCs hjemmebane i Rødovre Stadionhal, skal der nu spilles to kampe i Gl. Valby Hal.
Næste kamp spilles lørdag den 25. marts klokken 15:00
Fjerde kamp spilles søndag den 26. marts klokken 13:30
En eventuel femte og afgørende kamp, spilles i Rødovre Stadionhal, lørdag den 8. april klokken 15:00

Top