Annonce


Tre på stribe til RHs herrer
RH_Herrer_-_BK_Ydun_170317_IN-13-of-53.jpg
Der er fortsat håb for RHs herrer efter ny sejr Foto: Ian Nielsen
håndbold Der er fortsat håb for RHs herrer efter ny sejr
Rødovre HK – BK Ydun
25-21
(12-12)

                                                             

Philip Reenberg                            5 mål                   

Andreas Glintborg                       4 mål                   

Lasse Aaen                                  4 mål                   

Rasmus Hartmann                      3 mål

Ask Kristoffersen                          2 mål

Alexander Hansen                      2 mål

Martin Rasmussen                     1 mål

Jakob Wermuth                            8 mål

Mads Møller                                    7 mål

Der var lagt op til et spændende opgør mellem Rødovre HKs herrer og naboerne fra BK Ydun i kampen om at undgå nedrykning.

Begge hold havde inden aftenens kamp 14 point, men gæsterne havde spillet en kamp færre end hjemmeholdet. Der spilles om den vigtige 10. plads, der giver adgang til kvalifikationskampe, om retten til fortsat at spille i anden division.

Annonce

 

Lige første halvleg.

Der var tryk på fra kampens start. De to hold fulgtes ad i kampens første femten minutter, hvorefter gæsterne skabte afstand.

BK Ydun kom foran på kampens første angreb. Andreas Glintborg og Philip Reenberg bragte hjemmeholdet foran 2-1. Andreas Glintborg markerede sig med endnu to scoringer til henholdsvis 3-3 og 4-4. Så fik Gæsterne en god periode, og kom foran 4-7.

Hjemmeholdet kom tilbage på mål af Philip Reenberg med to scoringer til henholdsvis 5-7 og 6-8 og Andreas Glintborg til 7-8 efter tyve minutters spil. Herefter skiftedes de to hold til at scorer. Lasse Aaen reducerede til 8-9, Philip Reenberg til 9-10, Alexander Hansen til 10-11 og Lasse Aaen til 11-12 to minutter inden pausen, hvorefter det lykkedes for Ask Kristoffersen at få udlignet til pausestillingen 12-12.

En første halvleg, hvor hjemmeholdet kom flot tilbage, efter to gange at have været bagud med tre mål, 4-7 og 5-8 på en imponerende gejst, dejligt aggressivt forsvarsspil, store redninger af Lasse Sørensen i målet og en sikker Philip Reenberg med fire scoringer fra fløjen.

 

Imponerende vilje gav sejr.

To minutter inde i anden halvleg kom RH foran for første gang i kampen, på Ask Kristoffersens scoring til 13-12. Minuttet efter, fik BK Ydun tilkendt et straffekast, som Lasse Sørensen tog sig af. Hjemmeholdet løb ind i en periode, hvor det ikke lykkedes at scorer i otte minutter, og gæsterne kom med tre scoringer foran 13-15 før Philip Reenberg fik reduceret til 14-15 ti minutter inde i anden halvleg. Syv minutter senere, fik RH igen kontakt, da først Rasmus Hartmann med en enkelt scoring og Lasse Aaen med to mål, fik udlignet til 17-17.

Efter tyve minutters spil udlignede Jesper Slagstrup til 18-18 og Andreas Glintborg bragte hjemmeholdet foran for anden gang og Jesper Slagstrup øgede umiddelbart efter til 20-18. Gæsterne fik reduceret til 20-19 med seks minutter tilbage, og kampen er fuldstændig åben. Men med scoring af Alexander Hansen, Rasmus Hartmann og Jesper Slagstrup blev det 23-19 tre minutter før tid, og hallen koger. En hårdt kæmpende Rasmus Hartmann med endnu et mål fra stregen, til 24-20 og Jesper Slagstrup med sin fjerde scoring til slutresultatet 25-21, efter en hektisk slutfase.

 

Tre sejre i træk.

Det var hjemmeholdets tredje sejr i træk, og der er endnu håb om, at slutte på den vigtige 10. plads der giver adgang til kvalifikationskampe, om forbliven i anden division.

 

Det var en kamp, hvor hjemmeholdet præsterede en imponerende vilje og gejst, alle på holdet byder ind, spiller med stort overskud, en nydelse at se. En fortjent sejr.

 

Næste kamp.

Søndag den 26. marts kl. 16:30, spiller RHs herrer sæsonens sidste kamp ude mod Roskilde Håndbold i Roskilde Hallen.

Top