Annonce


Saftig nyhed – Amerikansk burgerkæde åbner i centeret
Paris-Hilton.jpg
Efter sommerferien åbner burgerkæden Carl’s Jr. en restaurant i Rødovre Centrum. Paris Hilton, billedet, er kædens reklamesøjle. Foto: Presse
burger Så er der igen lokal fast-food nyt. Efter sommerferien åbner burgerkæden Carl’s Jr. en restaurant i Rødovre Centrum.

Hvis du er til flammegrillede burgere og gratis genopfyldninger af din sodavand, kan du godt begynde at glæde dig.
Dansk Supermarked, der har rettighederne til at etablere Carl’s Jr. restauranter i hele Danmark, har offentliggjort, at der efter sommerferien åbner en Carl’s Jr. restaurant i Rødovre Centrum og en i Hundige. Dansk Supermarked oplyser, at de to nye restauranter er del af en stor udrulningsplan for burgerkæden herhjemme.
Carl’s Jr. er USAs femte største burgerkæde med 3.729 restauranter fordelt på 39 lande. Burgerkæden har hotelarvingen og kendisdivaen Paris Hilton som reklamesølje. Kædens marketingfremstød med en letpåklædt Paris Hilton har tidligere skabt heftig debat. En reklame er sågar blevet forbudt i New Zealand på grund af den vovede indhold.
Helt så hedt bliver det nok ikke, når Carl’s Jr. åbner deres spisested i Rødovre, der bliver den ottende restaurant i landet.
”Vi er blevet taget rigtig godt imod i Næstved, og resten af landet, og vi får hele tiden masser af henvendelser fra folk, der godt kunne ønske sig en Carl’s Jr. i deres by. Men vi har været nødt til at vente på, at vi havde de helt rigtige lokationer klar på Sjælland, og det kan vi så med glæde meddele, at vi har nu,” udtaler Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, i en pressemeddelelse.

Carl’s Jr. er kendt under sloganet ’Eat like you mean it’, og Rødovre Centrums kunder kan se frem til flammegrillede burgere og gratis genopfyldning af sodavand.
Dansk Supermarked oplyser ikke, hvornår restauranten præcis åbner, men blot at det sker efter sommerferien i forbindelse med den nuværende udvidelse af Rødovre Centrum.   

Annonce
Top