Annonce


Realt rekordsalg
Jacky.jpg

HELE TIDEN NOGET NYT: Jacky Huang glæder sig over udviklingen i Rødovre. Foto: Red

HELE TIDEN NOGET NYT: Jacky Huang glæder sig over udviklingen i Rødovre. Foto: Red
Boligrekord Aldrig før har RealMæglerne solgt så mange ejerboliger som sidste år. Også i Rødovre snakker de om rekord.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at de har haft travlt i mæglerbranchen de sidste par år. Nu viser tal fra Real-
Mæglerne sågar, at 2016 har været deres travleste år nogensinde. I hvert fald, når det kommer til at få underskrifter på de bindende slutsedler.
Opgørelsen viser også, at den positive tendens er fortsat i første måned i indeværende år. I januar 2016 registrerede kæden en salgsstigning på 20,6 procent i en periode, hvor markedet generelt voksede med 8,5 procent. Noget de også mærker i den lokale afdeling.

Annonce

Der sker noget hele tiden i Rødovre
”Lokalt i Rødovre havde vi også et rigtig flot salg i 2016 og solgte endnu flere boliger end i 2015, som i forvejen var et rekordår. Og vi er kommet forrygende fra start i 2017. Her i dag har vi fået underskrifter på fire nyopførte lejligheder på Rødovrevej, som var solgt på første åbent hus,” fortæller Jacky Huang, indehaver af RealMæglerne Rødovre.
Han forklarer udviklingen i salgstallene med Rødovres stigende popularitet blandt køberne.
“Rødovre er blevet meget mere attraktivt, end før i tiden. Det er både priserne, der lokker, men også de aktiviteter der er i byen,” siger han og forklarer:
“Der sker bare mange ting i Rødovre. Både i forhold til skoler og institutioner, men også i forhold til oplevelser og steder man kan spise. Centeret udvider sig hele tiden, og når man samtidig er så tæt på København, er Rødovre et drømmested at bo,” siger Jacky Huang.

Top