Annonce


Politiets travle måned
politi_005_190516.jpg
Her er udvalgte hændelser fra politiets døgnrapport. Foto: Arkiv
politi Netop nu sidder tre mænd fra Rødovre på anklagebænken for at have smuglet og skjult narkotika i byen. Forleden stak en sexgal mand af fra ordensmagten, men blev fanget på Damhustorvet. Politiet har haft en travl marts måned indtil videre. Her er udvalgte hændelser fra politiets døgnrapport.

Tirsdag den 7. marts klokken 9.45 blev en borger på Grambyvej opmærksom på to ukendte mænd. De var i færd med at bryde et vindue op. De to gerningsmænd løb fra stedet, da de fik øje på manden. Hvorefter han straks ringede til politiet. Manden nåede kun hurtigt at se de to gerningsmænd, men oplyser at begge mænd var mellem 20-25 år og begge var iført militærgrønne jakker og tophuer. Politiet leder stadig efter de mistænkte.

Hjem gennemrodet

Annonce

Mindre heldig var en anden borger i Rødovre, der han kom hjem torsdag den 2. marts klokken 19.15. Her kunne han konstatere at hans hjem var blevet gennemrodet. Hans køkkenvindue var opbrudt da vinduets hasper var savet af. Hvad der er stjålet er endnu uvist, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Kokain og kniv

En bil blev torsdag den 9. marts klokken 00.20 stoppet af politiet. Føreren, en 27-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret, da på Randrupvej. Derudover var der to passagerer i bilen, hvor den ene, en 23-årig mand, blev sigtet for at være i besiddelse af kokain, og den anden, en 28-årig mand, blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han havde en foldekniv på sig, oplyser Københavns Vestegns Politis

Garagebrande

Søndag den 12. marts klokken 03.09 blev det anmeldt, at flere garager var i brand på Juelsmindevej. Politi og brandfolk var hurtigt på stedet, og gik straks i gang med slukningsarbejdet ’’Vi kender stadig ikke årsagen til brændende,’’ oplyser Københavns Vestegns Politi. 

Top