Annonce


Løber 24 timer mod kræft
kraeftindsamling_40_250312_.jpg
Den 1. april klokken 12 går Leon på løbebåndet i 24 timer for at støtte Kræftens Bekæmpelse, men han har brug for din hjælp. Foto: Brian Poulsen
Rekordforsøg Den 1. april går Leon Skriver Hansen igennem et sandt helvede for Kræftens Bekæmpelse. Eller faktisk løber han, og helst med støtte fra dig. Du kan nemlig støtte med én krone per kilometer den vanvittige mand i løbesko tilbagelægger på løbebåndet foran centeret.
Støt Leons løb mod kræft
Få dit navn øverst på rnn.dk
Send en mail til christian@rnn.dk med navn og telefonnummer og hvor mange kroner du vil støtte med per kilometer. 
 
Disse støtter:
Rødovre Centrum - 51 kr
Damhus Kroen - 25 kr
Demskov El - 25 kr
Den Intelligente krop - 25 kr
Lokalbolig - 20 kr
Bedemanden.nu - 20 kr
Mads Dolleris - 20 kr
Kommunalbestyrelsen - 19 kr
OSH Stukkatør - 10 kr
EDC - 10 kr
Thiele - 10 kr
Det Daglige Brød - 10 kr
Preben Z Jensen A/S - 10 kr
Rødovre Isenkram - 8 kr
RC Tandlæge og Implantatcenter - 5 kr
John Ry Nielsen Snedker Og Tømrerfirma - 5 kr
Green Entertainment A/S - 5 kr
Real Mæglerne Urban Bolig - 5 kr
Team Citronmåne - 5 kr
Mr. Stidsborg - 3,33 kr
Fam. Leholk - 3 kr
Luise Lærke Andersen & Jacob Aaman Jensen - 3 kr
Adam Vask - 2,50 kr
Kirsten og Keld Mathiasen - 2,50 kr
SF Rødovre - 2,50 kr
Lis og Arne Work - 2 kr
Talknuseren - 2 kr
Signe Skriver - 2 kr
Lisbeth Meldgaard & Niels Høg Henriksen - 2 kr
Create - 2 kr
Charlotte og Kenneth Illum - 2 kr
Lisbeth og Niels Tranberg - 2 kr
Fodterapeut Berit Beining - 2 kr
Line Brinch - 1 kr
Glifberg Processer - 1 kr
Elsebeth Tillebæk - 1 kr
Rødovre Krone Apotek - 1 kr
Danmarksrekorden i 24 timers løb på løbebånd er 207.900 meter. Rekorden har tidligere været sat i Rødovre, hvor vi, sammen med Kræftens Bekæmpelse, satte et vanvittigt rekordforsøg op. 
Nu sætter vi alle sejl ind på at hive rekorden til-
bage til Rødovre, og samle en masse penge ind til forskning og patientstøtte i Kræftens Bekæmpelse samtidig. Igen kan du nemlig støtte Løbe-Leons rekordforsøg med et beløb per kilometer. Jo højere det samlede beløb er, jo større pres er der på løberens skuldre, som ellers ikke har svært ved at forklare, hvorfor han kaster sig ud i det her rekordforsøg – igen.
”Det gør jeg af flere årsager. Dels, fordi jeg synes, at jeg på denne måde kan gøre en forskel. Det giver mig en mulighed for at samle en del flere penge ind, frem for hvis jeg gik rundt med indsamlingsbøssen om søndagen. Det er den måde, hvor det er ’nemmest’ for mig at bidrage med lidt mere,” siger Leon Skriver Hansen og tilføjer genert:
”Og så skal jeg da indrømme, at jeg også gerne vil forsøge at få Danmarksrekorden i 24 timer på 
løbebånd tilbage.”
 
Vigtigt med mange mennesker på pladsen
Fra avisens side har vi i år lagt op til, at folk, der gerne vil støtte op om arrangementet, melder ind, hvor de kan hjælpe med at skabe en god dag. Noget, som også ville øge Leons chancer for en god tid.  
”At der kommer en masse glade mennesker og støtter op om indsamlingen vil være det bedste, der kan ske. Det er en fantastisk følelse at være en del af noget større, nemlig at samle ind på denne 
måde. Jeg har tidligere oplevet støtte fra nær og fjern og fået hjælp fra mennesker, som jeg faktisk ikke kendte. Det gør noget helt særligt ved en som menneske,” siger Leon Skriver Hansen.
Han slås med frygten for at blive skadet undervejs og ikke gennemfører de 24 timer i helvede. 
 
Kræftens Bekæmpelse
Til gengæld har han aldrig været i tvivl om, at det er Kræftens Bekæmpelses landsindsamling, der skulle støttes. 
”Det er en sygdom, der berører mange mennesker. Jeg har selv haft nogen i min tætte omgangskreds, som har haft sygdommen.  Da jeg løb første gang i Balance Club, havde min makker på mit arbejde tabt kampen mod kræft og det påvirkede mig selvfølgelig meget. Det er på en måde stadig for at ære hans minde,” siger han bundærligt. 
 Lige så ærlig er han også omkring den kommende udfordring. 
”Det er meget monotont på løbebånd og det bliver hurtigt ’kedeligt’, men det er jo også dét, som er udfordringen. Det er lige så meget en mental kamp som fysisk,” siger Leon, der håber på en rigtig god oplevelse på løbebåndet med en krop og et hoved, som gerne vil være med ham hele vejen. 
”Jeg håber og satser på hyggeligt selskab med andre løbere, samt opbakning fra både lokale i Rødovre, mine løbe-
venner og familie,” siger Leon, der har kastet sig ud en sidste hektisk træning, der ligger lidt ud over den, vi normalt har i den sociale løbeklub Rødovre Lokal Løb.
”Der skal løbes en masse kilometer, så man er klar, både fysisk og mentalt, så man kan rumme de 24 timers løb på løbebånd. Jeg har jo efterhånden løbet længere distancer i over 10 år, så noget af træningen er de mange års næsten daglige løbetræning. Den sidste træning med længere distancer bliver gjort i disse dage, hvor jeg er på træningsweekend på Fyn med tre andre løbere, hvor weekenden byder på i hvert fald mere end 100 kilometer løb,” siger han uden at lyde træt.
 
Hvordan kan man hjælpe indsamlingen?
”Man kan støtte ved at donere et beløb pr. kilometer, jeg løber. Og selvfølgelig møde op og hilse på, mens jeg løber, samt deltage i de mange aktiviteter som foregår i løbet af de 24 timer. I det hele taget bakke op om indsamlingen, det vil jeg være utrolig glad for,” slutter den altid sympatiske ultraløber. 
Top