Annonce


Kommunen mangler inspiration
roedovredagen_017_100916.jpg

WORKSHOP: Der manglede deltagere og gæster, da Rødovredagen sidste år blev skudt igang. Nu mangler der idéer. Arkivfoto

Rødovredagen Hvordan synes du, Rødovredagen skal være. Dét spørgsmål stiller Rødovre Kommune nu til foreninger og organisationer i håb om, at de vil være med til at skabe en fælles dag for byen.

 

Hvert år står kommunens ansatte bag et hav af aktiviteter og arrangementer. Når Rødovredagen næste gang rammer rådhuspladsen, vil de dog gerne have din hjælp. Ikke bare på dagen, men i idéfasen.
Derfor inviteres alle repræsentanter fra foreningslivet med interesse i Rødovredagen nu til en idéworkshop, hvor man i fællesskab kan komme med idéer til, hvordan dagen bliver fyldt med indhold og aktiviteter.
”Det er spændende at invitere paraplyorganisationerne, fordi det er vigtigt for os at have folk med på vognen fra start,” siger Rødovres borgmester, Erik Nielsen, der ser en klar sammenhæng mellem idé og handling.
”Når Rødovre Kommune starter et arrangement som dette op, er det afgørende, at det har en bred forankring, og det kan Rødovredagen få med input fra borgere selv,” siger Erik Nielsen, der gerne ser, at rød bliver den gennemgående farve i Rødovredagen.
Processen sikrer inddragelse og deltagelse
”Men lige nu vil vi gerne høre, hvad borgerne, synes kunne være spændende. På en måde skal dagen sikre en større inddragelse af borgere og foreninger, men det skal selve processen også sikre,” siger Erik Nielsen, der er glad for de kommunale arrangementer, som de ansatte arrangerer.
”Men vi vil gerne sikre inddragelse og opbakning noget mere,” tilføjer han.
Håbet er, at organisationerne stiller med personer, så der dannes en mangfoldig gruppe af unge, ældre, sportsfolk, miljøfolk og kulturinteresserede, samt personer bolig- eller grundejerforeninger. Kort sagt er alle, der har interesse i en festdag i Rødovre velkomne til workshoppen den 27. marts mellem klokken 17 og 19 på Rødovregaard.

Annonce
Top