Annonce


Fejl kostede dyrt i det jyske
kol2.jpg
fodbold Avarta drog lørdag af sted til Kolding i årets første turneringskamp, men måtte vende tomhændet hjem.
Kolding IF – Avarta
3-1
(0-1)

1-1 André Jepsen (51')

2-1 André Jepsen (72')

3-1 Sebastian Sommer (78')

0-1 Peter Benjaminsen (29')

Avarta fik ikke den start på oprykningsspillet i 2. division, som de grønne fra Espelunden havde håbet. Den første kamp blev tabt med 3-1 i Kolding på et solbeskinnet Autocentralen Park. 

Avarta havde til dagens kamp, flere nye spillere i truppen blandt andet Peter Benjaminsen og Thomas Overgaard Christiansen, som begge startede på banen. Sidstnævnte måtte dog gå skadet fra banen med en skade i skulderen.
Avarta kom i front med en scoring fra tilbagevendte Peter Benjaminsen 1. halvleg. Avarta spillede bedst I de første 45 minutter, og havde flere scoringsmuligheder, men de grønblussede kendte ikke deres besøgstid, og blev i stedet straffet i den anden ende af en række personlige fejl efter pausen.

Annonce

”Vi dominerede i størstedelen af kampen, hvor vi blandt andet ved stillingen 0-1 havde en kæmpe chance, men 30 sekunder efter lå bolden i vores mål,” sagde en skuffet cheftræner Benny Gall til Lokal Nyt efter kampen.

Avarta spiller næste kamp på hjemmebanen i Espelunden søndag den 26. marts klokken 15.00 mod Thisted.

Top