Annonce


Bevaringsværdigt kvarter får tre etager i baghaven
debat Kommunens tillæg 6 "Omdannelse og byudvikling i Bykernen", kan lyde positivt, men ikke for de beboere som støder op til området omkring Højnæsvej.

Bliver dette til virkelighed betyder det ejendomme i 3 etager uden max højde, istedet for 2 etager, i baghaven = Farvel til privatliv, sol, samt værdi på husene.
Vi bakker sådan set op omkring kommunes planer om at få beboelse på grundene på Højnæsvej, men hvorfor skal man IGEN ændre den gældende lokalplan og skabe forringelser for naboerne. Med til historien hører, at selv samme forvaltning har pålagt os beboere i Rødovre Villa by (bevaringsværdigt kvarter – Axelhøj) en lang række begrænsninger på vores byggemuligher af hensyn til området (lokalplan 127). Uforståeligt, men måske ejeren af grundene på Højnæsvej har en finger med i spillet..godt gættet, Rødovre Centrum.
Vi beboere har gjort indsigelser mod denne ændring i byggehøjden og håber at Rødovre Kommune vil lytte, da byudviklingen sagtens kan ske inden for den gældende kommeplan. Desværre er der mange eksempler på at borgeres indsigelser ikke bliver hørt, men vi håber.

Top