En ny Verden af musik
hvidelogne_282_DX_5833.jpg
Nana Schwartzlose og resten af Hvide Løgne gjorde stort indtryk på praktikanten Amanda, der fik disse billeder med hjem fra Viften. Foto: Amanda Kjerrumgaard
ungdomssiden Når man normalt tager ud til en koncert, vælger man primært ud fra, hvilken musik man selv kan lide at høre, eller hvilke kunstnere man interesserer sig for. Nogle gange bør man prøve noget nyt. Det gjorde jeg, da Hvide løgne spillede koncert i Viften i Rødovre den 18 februar.

Jeg må sige at jeg er imponeret over dem. De er ligesom en kæmpe
humørbombe, der går af i et brag, og starter en kæmpe fest. Folk danser og synger med på sangene, de hygger sig og har det fedt. Og jeg, som går ind i troen om, at det kun kan være voksne eller ældre mennesker, der kommer til disse koncerter, bliver helt overasket over, at se op til flere unge mennesker danse og have det festligt.
Selvom Hvide løgne er et coverband, der spiller 80’er og 90’er sange, synes jeg, at de formår at gøre dem til deres egne og ramme publikum, både unge og gamle. God energi
både på og bag scenen, nærkontakt til publikum og selvfølgelig super god musik.
Da jeg fik en lille snak med forsangeren Nana Schwartzlose, nævnte hun, at det med at spille coversange er meget folkeligt, og det virker også rigtigt nok. Det er altid lidt sjovere, når man selv kan synge med på sangen, og på den måde bliver det også en fælles ting, som også er meget inspirerende, ifølge Nana Schwartzlose.
Deres måde at performe på er også noget, som jeg tror, de unge ville kunne lide. Den energi der er i dét, Hvide løgne laver, er noget, som nogen af de kunstnere, vi hører i dag, mangler.
Så alt i alt, synes jeg, det var en super aften, og jeg kunne godt have en forestilling om, at nutidens unge også ville kunne have et brag af en fest ved denne slags koncerter.

hvidelogne_273_DS_3696 hvidelogne_274_DX_5757 hvidelogne_275_DX_5788 hvidelogne_276_DX_5790 hvidelogne_278_DX_5818 hvidelogne_279_DX_5820 hvidelogne_280_DX_5831 hvidelogne_281_DX_5832