Annonce


Efterlyser tricktyv
politi_024_190516.jpg

To ældre kvinder er blevet snydt af tricktyve - har du set gerningsmændende?

Det gik ud over en 91-årig kvinde fra Slotsherrens Vænge, da en tricktyv i onsdags omkring klokken 14 ringede på hendes dør og bad om at låne hendes telefon. Foto: Arkiv
politi Det gik ud over en 91-årig kvinde fra Slotsherrens Vænge, da en tricktyv i onsdags omkring klokken 14 ringede på hendes dør og bad om at låne hendes telefon.

Selvom den venlige kvinde åbnede døren, havde den ukendte gerningsmand ingen intentioner om at ringe til nogen, eller at sige tak for lån bagefter. I stedet trådte han et skridt ind i damens gang, hvor han tog hendes pung, som lå på damens rollator og løb fra stedet.
Københavns Vestegns Politi vil rigtig gerne i kontakt med vidner, der kan føre frem til gerningsmanden, der beskrives som en dansk mand mellem 20 og 30 år, mellem 170 og 180 centimeter høj og almindelig af bygning.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage kan rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Top