Annonce


Fire på stribe til Herning
RMB-HBF_IN_250915-14-of-51.jpg
Blue Fox Herning er ikke favoritmodstanderen i Rødovre Foto: Ian Nielsen
ishockey Rødovre Mighty Bulls tabte sin fjerde kamp i streg til Blue Fox Herning, og har nu blot hentet to point i fem kampe mod midtjyderne
Rødovre Mighty Bulls vs. Blue Fox Herning
1-3
(0-1, 1-2, 0-0)

30:03 1-3 Steffen Klarskov Nielsen (Jannik Karvinen og Morten Andreasen)

09:33 0-1 Sebastian Ruders (Markus Jensen)
21:45 0-2 Toni Kallela (Jamie Johnson og Petri Lammassaari)
28:32 0-3 Mathias N. Pedersen (Ales Sova og Roberts Jekimovs)

Udvisninger
RMB: 3x2min. - BFH: 4x2min.
Skud
15-20
Tilskuere
647

Rødovre Mighty Bulls led sit fjerde nederlag i træk til Blue Fox Herning. Vi skal helt tilbage til sæsonens blot anden kamp for at finde en rødovresejr mod midtjyderne, dengang vandt Tyren 4-3 efter straffeslag.

”De er meget disciplineret og venter bare på en fejl, og dem lavede vi i dag,” lyder reaktionen fra Rødovres canadier Mike Daugulis.

Annonce

Blot 647 tilskuere fremmødte til kampen, hvilket er en negativ sæsonrekord i for Rødovre siden Metal Ligaen begyndte i september.

“Det var ikke så fedt, men med vores sæson, hvor playoff er uden for rækkevidde, så er det forståeligt. Det er fantastisk med dem der kommer og støtter os i både medgang og modgang,” lyder det fra Mike Daugulis med tilnavnet ‘The Canadian Warrior’.

For anden hjemmekamp i træk var Steffen Klarskov på pletten for Mighty Bulls, men selvom målet gav energi til Tyren, så var det ikke nok til at vende kampen.

”Jeg ved ikke hvorfor, men vi havde problemer. De arbejdede hårdt, men vi skulle have haft mere energi. Vi fik lidt energi af Steffens mål, men det var desværre ikke nok,” slutter Daugulis.

 

Top