Annonce


Skidt start af RH blev kostbar
RH_herrer-koege_035_290916.jpg
RHs herrer tabte en vigtig bundkamp til Roskilde. Foto: Brian Poulsen / arkiv
håndbold En dårlig start af RHs herrer, hvor de kom bagud med syv mål, blev aldrig hentet, selvom 2. halvleg var markant bedre og blev vundet.

Rødovre HK – Roskilde Håndbold 19-23 (7-13)

Rødovre HK  
Andreas Glintborg 8 mål
Alexander Hansen 3 mål
Lasse Aaen      2 mål
Frederik Kirkegaard 2 mål
Martin Rasmussen 2 mål
Philip Reenberg 1 mål
Rasmus Hartmann 1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 2
Roskilde Håndbold: 1

Annonce

Vigtig bundkamp
Rødovres håndboldherrer havde torsdag aften besøg af Roskilde Håndbold, hvor der var lagt op til et vigtigt bundopgør.
RH har på tolvte pladsen fem point efter ti kampe, og ligger inden aftenens kamp, et point efter Roskilde, så begge hold har brug for en sejr, så der kan holdes kontakt til det jævnbyrdige midterfelt

Skidt første halvleg af hjemmeholdet
Hjemmeholdet kom forfærdeligt fra start. Mange boldtab og manglende skarphed i afslutningerne. Efter syv minutter faldt den første RH scoring, da Andreas Glintborg udlignede til 1-1. Ti minutter senere, reducerede Alexander Hansen til 2-6, efter en periode, hvor intet lykkedes for hjemmeholdet. Frederik Kirkegaard til 3-7 og Rasmus Hartmann til 4-8.
Det blev 4-11 inden den næste RH scoring, da Andreas Glintborg reducerede til 5-11 med fem minutter til pausen. Lasse Aaen med sin første scoring til 6-12 på et rigtigt energimål, og Andreas Glintborg fik reduceret til pausestillingen 7-13.

Rødovres spil fungerede ikke i første halvleg, det virkede som om aftalerne ikke var på plads, spillede med en høj fejlprocent og havde vanskeligt ved at spille sig frem til scoringsmuligheder, i modsætning til gæsterne, som spillede sig forholdsvis ubesværet frem til chancerne.

Kom bedre med i anden halvleg
Hjemmeholdet kom noget bedre med i anden halvleg, hvor der kom mere kreativitet i angrebsspillet og forsvaret kom bedre med. Elleve minutter inde i anden halvleg, havde RH reduceret gæsternes føring til stillingen 13-16, på mål af Alexander Hansen og Martin Rasmussen samt fire scoringer af Andreas Glintborg og der blev skabte fornyet spænding.

Rødovre havde efterfølgende flere muligheder for at komme tættere på, men elementære fejl blev udnyttet af gæsterne.

Lasse Aaen, Frederik Kirkegaard og Martin Rasmussen fik reduceret til henholdsvis 14-17, 15-18 og 16-20, hvor der resterede ti minutter af kampen.

Roskilde kom med to scoringer foran 16-22 og fik lukket kampen, inden Andreas Glintborg med sin ottende scoring fik reduceret til 17-20. I kampens slutning fik Alexander Hansen og Philip Renberg pyntet på resultatet til 19-23 som blev kampens resultat. 

Svingende kvalitet
Der var ikke meget der fungerede for hjemmeholdet, spillede med en høj fejlprocent, manglede noget vildskab, afslutninger af svingende kvalitet og manglende stabilitet i forsvaret.
Andreas Glintborg var eneste spiller der skilte sig ud, er direkte i sit spil, stor skudstyrke og tager ansvar.

Næste kamp
Rødovres herrer, spiller igen tirsdag den 6. december kl. 19:30 ude mod oprykkerne Føroyar i Sundbyøster Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top