Annonce


Hwarang satser på senior VM
WEB_hwarang-taekwondoklub-roedovre_014_181216_BP.jpg

Hwarang taekwondo klub Rødovre

De tre Hwarang-kæmpere, som drømmer om at deltage til VM i Korea, er fra venstre Jonas Tiedjen Bang, Mathias Gabrielsen og Michella Mathiesen. Foto: Brian Poulsen
taekwondo Hwarang Taekwondo Klub Rødovre satser hårdt på at få seniorer med til VM i Korea allerede næste år.

På ungdomsfronten tordner rødovreklubben Hwarang frem, men nu satses der også på seniorerne, og håber er, at der allerede i 2018 er senior-kæmpere med fra Rødovre, når afholdes VM i Korea.
I så fald vil det være første gang i fem år, at Rødovre er repræsenteret med en senior-kæmper.
“Jeg synes, det er en super satsning i Hwarang Rødovre,” siger cheftræner Steen Tiedjen, som er tidligere dansk landstræner.
“Vi satser alt på at få seniorer med til VM i Korea næste år. Så meget at jeg kun skal træne de tre kæmpere frem mod VM, som jeg har gjort det de sidste tre til fire måneder, i øvrigt under navnet Team Tiedjen,” fortæller han.
Optimismen for de tre kæmpere er steget efter de har deltaget i tre stævner, blandt andet Wonderfull Copenhagen, som er Danmarks eneste internationale stævne, samt Rødovre Cup og DM.
Det er blevet til seks guldmedaljer, en af sølv samt to af bronze.

Hvem er kæmperne?
Der satses på to mænd og en kvinde.
Mathias Gabrielsen deltager i -74 kilo klassen.
“Han blev nummer tre til Wonderfull Copenhagen, efter at have tabt en tæt kamp til en landsholds-
keeper fra Norge. Han blev nummer 1 til Rødovre Cup, efter at vundet finalen med 13-4, og blev nummer 1 til DM efter en tæt finale,” fortæller Steen Tiedjen. Han fortsætter:
“Mathias er gået en vægtklasse op til disse tre stævner for at kæmpe -74 kilo klassen til VM. Han kommer fra -68 kilo klassen, så det har været en super start i den nye vægtklasse.”

Annonce

Michella Mathiesen stiller op i -53 kilo klassen.
“Hun vandt Wonderfull Copenhagen i vægtklasse -57 kilo uden at give et point væk.”
“Hun vandt også Rødovre Cup, efter at have vundet semifinalen over en græsk pige, der er flyttet til Danmark og finalen med 16-4, da man stopper kampe i taekwondo, hvis den ene fører med mere end 12 point,” siger Tiedjen om sin kvindelige deltager og slutter om DM.
“Til DM blev hun nummer 3 efter at have tabt til den danske kvinde, der skal kæmpe om OL-kvalifikationen for Danmark i år. Hun vandt med 13-10 efter Michella ellers havde ført hele kampe.”

Jonas Tiedjen Bang stiller op i -68 kilo klassen.
“Jonas er tilbage efter tre års pause. Han kom tilbage med at vinde Wonderfull Copenhagen over to nordmænd, både i semifinalen og finalen.”
“Han vandt også Rødovre Cup, hvor han sad over i første kamp og vandt dernæst sine to kampe med + 12 point 17-5 og finalen med 12-0,” fortæller Steen om sin søn. Han fortsætter:
“Til DM vandt han sin semifinale, da modstanderen smed håndklædet ved stillingen 15-3 I finalen skulle han møde den seniorherre, Danmark havde med til OL-Kval i år.”
“Desværre tabte Jonas taber, efter at have ført med 14-10 til der var 15 sekunder tilbage af kampen, som var bedste kamp til DM i år. En super indsats af Jonas,” mener Steen Tiedjen.
“Lige nu står den på hård træning for de tre kæmpere, frem til de fire udtagelsesstævner, som er German Open i Januar, Dutch og Belgian Open i Marts samt President Cup i april,” slutter Steen Tied-
jen.

Kommentarer

1 kommentar om “Hwarang satser på senior VM”

  1. Julie siger:

    Super flot satsning. Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top