Tårnvej er brandfarlig
ulykke-paa-taarnvej1.jpg
Ingen personer kom til skade, da en bus i nat brød i brand på Tårnvej. En freelancefotograf fra Alarm112danmark, der var til stede på ulykkesstedet, oplyser, at kraftig strålevarme resulterede i at flere ruder sprængte i en nærliggende bygning. Foto: Arkiv
brand i bus Ingen personer kom til skade, da en bus i nat brød i brand på Tårnvej. Bussen udbrændte totalt og oprydningsarbejdet skabte kø i de tidlige morgentimer.

For anden gang på blot en uge er der gået ild i køretøjer på Tårnvej. Sent onsdag den 26. oktober gik der ild i en personbil på Tårnvej ved Rødovre Centrum, og i nat var det en bus fra trafikselskabet Movia der udbrændte.
Politiet modtog meldingen klokken 01.05 og da politiet ankom til stedet var brandvæsenet allerede i gang med at slukke den overtændte rutebus i krydset ved Tårnvej og Nørregårdsvej.
”Bussen går i stå i krydset og pludselig brænder det fra motorrummet,” siger vagtchef Kim Madsen, inden han oplyser at chaufførens og bussens to passagerer ikke var i fare under branden.
Oprydningsarbejdet var fortsat i gang tirsdag morgen klokken 8.00. Ved ulykkesstedet var det ene spor spærret af, og det resulterede i massive kødannelse på store dele af Tårnvej.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top