Annonce

Sure gnavne mennesker
teater.jpg
Neil Simons forestilling har lagt Londons West End for sine fødder og nu er stykket på dansk jord. I rollerne som det umage tidligere komikerpar Willie og Al ses Waage Sandø og Flemming Jensen. Foto: Brita Fogsgaard
teater Waage Sandø og Flemming Jensen er så sure, at det bliver morsomt. På tirsdag spiller de overfor hinanden i Neil Simons komedie ’The Sunshine Boys’ i Viften.

Rødovre Teaterforening kan i næste uge præsentere to af de absolutte sværvægtere indenfor dansk skuespil på scenen i Kulturhuset Viften. I forestillingen ’The Sunshine Boys’ spiller Waage Sandø og Flemming Jensen et tidligere komikerpar, der har et livslangt samarbejde bag sig. De sidste mange år udviklede samarbejdet sig nærmest til had, afsky og væmmelse og de vekslede ikke så meget som ét ord udenfor scenen. Nu har Willie og Al for længst trukket sig tilbage og ikke set hinanden i 10 dejlige år, men fjernsynet vil lave en udsendelse, hvor man viser nogle af ’de store gamle’. Tilbuddet er fristende af flere grunde, og Willies niece er agent og presser på. Der er ingen vej udenom: de må arbejde sammen igen.
Stykket er instrueret af Lars Knutzon og på tirsdag kan du følge Waage Sandø og Flemming Jensens prøvelser, når de igen skal forsøge at arbejde sammen. Det er frygteligt – og dermed frygteligt morsomt.
Forestillingen spiller i Viften tirsdag den 8. november klokken 19.30

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top