Ny løbeklub løber igen
Rødovre-lokal-løb_21.jpg
På fredag er der igen løb og øl ved 'Det gamle hundebad'. Foto: Privat
RØDOVRE LOKAL LØB Rødovres nye sociale løbeklub, 'Rødovre Lokal Løb' nærmer sig 100 medlemmer på Facebook. Løbeklubben kombinerer det bedste fra to verdener den første fredag i hver måned. Løb og øl. Næste fredag går det løs igen, og du kan komme med.

I et hæsblæsende nyt samarbejde (men ikke løbetempo) har ultraløberen med de mange forskellige rekorder, Leon Skriver Hansen, sammen med Rødovre Lokal Nyt startet en ny løbeklub, hvor der er fokus på social motion og øl.

Nu går det løs igen
Det gik rigtig godt første gang, hvor mere end 20 løbere var med på en historisk flot rute, der blev afsluttet på toppen af den lokale gravhøj. Eller faktisk sluttede dagen med en fredagsøl i det gamle hundebad.
“Vi løber et sted mellem 4 og 7 kilometer den første fredag i hver måned, og tempoet sætter vi efter den næst langsommste i gruppen. Det er kun sjovt, hvis man får rørt sig ordentligt, så man kan nyde sin øl med god samvittighed,” siger Leon og griner.
Rødovre Lokal Løb hedder den nye klub, og det er ikke bare opkaldt efter avisen, men også efter princippet om, at der er så mange ukendte og gode ruter, man kan løbe i kommunen.
Det er gratis at være med i Rødovre Lokal Løb, og der er forhandlet gode priser på øl hjem i Rødovres nye ølbar ‘Det gamle hundebad’, der både er start- og slutsted på fredag den 4. november, hvor vi mødes klokken 16.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top