Måske er du med i Labans Jul
julekalender-optagelse-RC_002_241116_BP.jpg
Peter Frödin spiller den gamle centernisse, der bliver udfordret af en ung Youtubenisse i næste års julekalender. Det hele foregår selvfølgelig i Rødovre Centrum. Foto: Brian Poulsen
julekalender Når du næste år tænder for fjernsynet i december måned, kan du måske se dig selv i julekalenderen Labans Jul, der i disse dage bliver optaget i Rødovre Centrum.

Hvordan overlever en gammel centernisse kampen mod den nye unge youtube-nisses smarte tricks?
Dét skal Peter Frödin vise hele Danmark, når han næste år tørner frem på skærmen, som den rutinerede af de to umage nisser, der får til opgave at stå for underholdningen i et stort shoppingcenter.
Det er dog ikke et hvilket som helst center.
Farsight.tv der i disse dage optager julekalenderen har nemlig valgt Rødovre Centrum som stedet, hvor slaget mellem det traditionelle og det moderne skal stå.
“Rødovre Centrum er som et kolonihavehus, der startede i det små og så er bygget op med små klumper på. Det giver en hyggelig stemning, uanset hvor man er henne i centeret,” siger producer Stefan Damholt, der i sidste uge også havde fornøjelsen af at tage telefonen i centerinformationen et par gange, fordi der skulle skydes sjove scener.
“Kulturen er helt speciel her. Der er en god, venlig og rolig stemning butikkerne imellem, og man mærker tydeligt, det er et familiecenter istedet for en virksomhed, siger han oprigtigt og afslører, at det hele bliver til en sjov adventskalender.
“Det er skrevet som en tragedie, for det går slemt ud over vores hovedperson, men han kan klare det, Peter Frödin, og på den måde bliver det hele rigtig sjovt.”

Kendte ansigter
I et forsøg på at følge med den nye unge nisse besøger den gamle nisse en række andre kendte nisser, som eksempelvis Pyrus, men i sidste ende ligger svaret måske mere i samarbejde.
Det mener i hvert fald komikeren Martin Høgsted, der spiller den unge succesfulde youtube-nisse, der skal have sparket gang i løjerne i det gamle center.
“Jeg er den udspekulerede nisse, og det er jo ikke det bedste kendetegn, men i virkeligheden er det en klassisk historie, om hvordan de gamle synes de unge er dovne, og ikke kan gøre det på den rigtige måde, men vi er ret ens, når det kommer til stykket,” siger Martin Høgsted, der faktisk er en meget julet person, når han ikke har nissekostume på foran kameraet.
“Vi har allerede fået juletræ nu, men det hænger måske sammen med, at min kæreste er fra Sverige,” siger han og afslører, hvad det kræver at lave en god julekalender.
“Man skal sørge for julestemningen, men det er ikke et glansbillede, sådan som vi tit ser det. Derfor vil vi gerne vise noget af det
juleunderskud vi allesammen har. Det er ikke helt som Nissebanden, der ellers var det, der fik mig bedst i julestemning, dengang jeg selv var barn,” siger Martin Høgsted og smiler til nogle af de interesserede kunder, der alle stopper op for at finde ud af, hvad der sker i rampelysets skær.
“Det er virklig hyggeligt at være her i centeret. Jeg har aldrig oplevet så laidback en location før, og alle synes, det er spændende, at vi er her, og så kan man jo handle ind på vej hjem,” griner han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top