Annonce

Kulturmøder
klara1.jpg
Blog - Postkort fra Palæstina Efter 1,5 måned i Nablus, har mit kulturmøde ændret sig. Forhåbentligt er jeg ikke længere bare den glade turist på eventyr.
Mit første møde med palæstinensisk kultur bestod udelukkende af kulturchoks og clashes. Hver eneste dag. Det var spændende og overraskende, men kulturmødet bestod i adskillelsen mellem min egen kultur og den palæstinensiske. 
Jeg kunne ikke lade hver med hele tiden at sammenligne de to kulturer.
Det er kommet bag på mig, hvordan at kulturmødet har ændret sig. Selvom jeg på mange måder er en modsætning til kulturen, og den gennemsnitlige palæstinenser, føler jeg, at jeg kan opleve kulturen uden nødvendigvis at stå i kontrast til den.
For hver gang det sker, føler jeg mig et nøk mere hjemme i Nablus og en smule mindre som “turisten på eventyr”.
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top