Indgangen skal være flot
Rødovre-Port.jpg

Sådan kan der komme til at se ud ved Rødovre Port, men den nye kommuneplan sikrer, at villaområderne skal blive mere grønne.

Små døre kan godt åbne til store rum, ligesom Rødovres nye port skal åbne til en stor kommune. Foto: Presse
den vigtige indgang Rødovres borgmester understreger, at det er den daglige service, der skal tiltrække borgere til Rødovre, men at byens borgere også fortjener en indgang, de kan være stolte af.

I gamle dage, sagde man altid, at det første indtryk er det vigtigste.
Desværre. I dag er det nemlig ikke noget særlig kønt syn, der møder en, hvis man kommer fra København eller Hvidovre og skal ind i Rødovre.
Derfor glæder Rødovres borgmester sig over den debat, der har været omkring de to store byggeprojekter ved Damhustorvet og Rødovre Port, hvor et af delmålene er at skabe en flot indgang til kommunen.
“Indgangene ser ikke særlig kønne ud. De har haft sin tid, og det skal man gøre op med sig selv, når man ser på de nye projekter. Jeg tror, det er vigtigt for borgerne, der bor i byen, at deres kommune ser ordentligt ud, og er noget man kan være stolt af at andre taler om,” siger Erik Nielsen,  i et læserbrev, der kan læses her på rnn.dk.

Indgangen smitter af
“Det nedbrændte stationscenter har alt for længe skæmmet den sydlige del af Rødovre. Den nye port, der kommer til at markere indgangen fra Hvidovre til Rødovre med tre flotte tårne og en bro hen over Avedøre Havnevej, bliver endnu en flot indgang til vores by,” skriver Erik Nielsen blandt andet.
Han mener ikke, at det er de flotte indgange, der skal tiltrække borgere til Rødovre.
“Det, som Rødovre har og skal leve af, er selvfølgelig vores service i det daglige, men derfor kan vi godt have en flot indgang til byen, der smitter positivt af på livet i resten af kommunen, uden at indgangene skal være prangende,” understreger han.
“Investeringerne i en flot og trafiksikker indgang til vores by går hånd i hånd med tryg pleje og omsorg for vores ældre samt gode faciliteter til børnene. Det går vi ikke på kompromis med,” lover han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top