Annonce

Foreningssider samler Rødovre
vaagetjenesten_004_171016.jpg
I sidste fortalte vi om Vågetjenesten der hører under Røde Kors. Bente Spittau (tv) gjorde brug af Vågetjenesten, da hendes mand døde i 2013. På billedet ses hun sammen med Ulla Johansen, der er frivillig i Vågetjenesten, og aktivitetsleder i Vågetjenesten, Florine de Jong (th) Foto: Brian Poulsen
Foreninger & Fællesskab Hver uge præsenterer Rødovre Lokal Nyt, i samarbejde med Rødovre Kommune, to foreninger for læserne. Foreninger & Fællesskab kalder vi det nye initiativ, der viser foreningerne frem fra deres bedste side, og giver læserne en hurtig oversigt over alle deres aktiviteter. Skal din forening være den næste?

Vågetjenesten, Den lille Vendelbo, Rødovre Fægteklub og den afghanske klub Katib er bare nogle af de foreninger, der allerede har nydt godt af det nye initiativ ’Foreninger & Fællesskab’.
Her er målet at præsentere læserne for 104 foreninger på ét år, så ingen er i tvivl om, hvor man skal henvende sig, hvis man vil være frivillig eller har brug for deres hjælp.
Siderne er blevet modtaget med kyshånd af foreningerne, der til gengæld alle opfordres til at deltage aktivt, når vi om et år stab-
ler et stort arrangement på benene til fordel for det lokale foreningsliv, formentlig i forbindelse med Rødovredagen.
”Med den opmærksomhed som borgerne i Rødovre følger nyhederne i Rødovre Lokal Nyt, er denne omtale guld værd for vores klub og sport. Tak herfra til redaktionen på Rødovre Lokal Nyt, fordi den støtter idrætten og specielt vores idræt så dygtigt og ihærdigt som de gør. Og tak til Rødovre Kommune, der har sat dette profileringsarbejde i gang,” skriver formanden for Rødovre Tennisklub til sine medlemmer i kølvandet på sidste uges omtale af ketsjerentusiasterne.
I Hjerteforeningen har avisens initiativ vækket opsigt helt op i landsledelsen.
”Også derfra lød der stor anerkendelse for den gode reklame for foreningen,” siger formand, Jann Larsen.

Foreningssiderne er en fantastisk øjenåbner
På borgmesterkontoret glæder en anden frivillig sig over den medvind, som tiltaget har fået.
”Det er en fantastisk tanke at gå sammen om at vise nogle af de foreninger frem, som ikke altid får mest omtale i vores by. Rødovre er en tro kopi af Danmark, og der er brug for foreningerne. For mange af dem, der har boet her i mange år, vil det være en øjenåbner til de mange muligheder, og for de nye borgere en kæmpe service, så de også kan blive en del af vores foreningsliv,” siger borgmester Erik Nielsen (S).
Han har selv været formand og målmandstræner for idrætsklubben RSIK, samt har siddet i daginstitutionsbestyrelsen og grundejerforeningen, så han ved godt, hvad det vil sige at arbejde frivilligt.
”Man får et indhold, der betyder noget for en selv, men som en masse andre også har glæde af. De frivillige er en fantastisk ressource, men beriger også ens eget liv,” siger Erik Nielsen, der glæder sig til at læse om de mange små foreninger, man ikke hører om så tit. Det gælder måske denne uges portrætter, som du kan læse om på
side 32 og 33.
Sidder du som frivillig, aktiv eller formand i en forening, og gerne vil være med i vores vilde projekt, så send en E-mail til:
andre@rnn.dk eller ring på telefonnummer 3112 2610, dog ikke mandag, tirsdag og torsdag mellem klokken 19 og 21, der står den nemlig på frivilligt arbejde.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top