For-undersøgelser om Damhustorvet er forfejlede
kasper-damhustivoli_002_140.jpg
Kasper Pihl Møller (billedet) mener at for-undersøgelserne om Damhustorvet er forfejlede Foto: Arkiv
debat Jeg er 99,9 procent sikker på, at vi ikke overlever på Damhustorvet, hvis kommunen gennemfører deres planer, som de er fremlagt".

Så klart fortæller slagteren på Damhustorvet i sidste uges avis, om hvad der sker, hvis kommunen gennemfører de fremlagte planer om at afspærre Damhustorvet for trafik og nedlægge P-pladser. Kom nu ind i kampen kære politikere og find en løsning der ikke lukker butikkerne – før det er for sent!
Den såkaldte “erhvervsundersøgelse” som Michel Berg (S) har brugt som argument er det rene fup!
Kommunen har brugt én million skattekroner på to eksterne undersøgelser; en trafikanalyse af Damhustorvet som ikke overraskende konkluderer, at det vil give mere plads på torvet at afspærre Damhus Boulevard. Samt en spørgeskemaundersøgelse blandt 300 beboere og erhvervsdrivende i området, der undersøger, hvad folk ønsker og drømmer om for området.

Krisemøde
En spørgeskemaundersøgelse af folks ønsker og drømme for området har intet med en erhvervsundersøgelse at gøre!
Man burde istedet have set på kundegrundlag i oplandet, hvor mange der stopper i bilen og handler osv. Det er jo det, som er en undersøgelse af muligheder for at drive erhverv – eller med andre ord: en erhvervsundersøgelse.
Men det har kommunen åbenbart ikke ville lave.
I erkendelse af de forfejlede forundersøgelser burde politikerne tage et krisemøde med de erhvervsdrivende på torvet. Så kunne man måske undgå at lave en “Islev torv 2”, hvor skatteyderne om nogle år bliver nødt til at betale for igen at åbne Damhustorvet op for trafik, fordi handlen på torvet er død.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top