Annonce

“Alle bliver stolte af Vestbad”
Ulrik-olsen-vestbad_002_031116_BP.jpg

KLAR TIL HOVEDSPRING: Ulrik Olsen har en fortid i både fitness.dk og Balance Club på Rødovrevej, så mon ikke man kan forvente sig, at der også kommer en masse spændende tiltag på motionssiden i Vestbad, når ombygningen står færdig? Foto: Brian Poulsen

KLAR TIL HOVEDSPRING: Ulrik Olsen har en fortid i både fitness.dk og Balance Club på Rødovrevej, så mon ikke man kan forvente sig, at der også kommer en masse spændende tiltag på motionssiden i Vestbad, når ombygningen står færdig? Foto: Brian Poulsen Foto: Brian Poulsen
Svømmehal for millioner Der bliver ikke plads til rygsvømning for Vestbads nye leder Ulrik Olsen. Med en kæmpe ombygning rundt om hjørnet venter en stor opgave med at fastholde brugerne og gøre familierne opmærksomme på, at store dele af svømmehallen faktisk holder åbent bag byggefacaden.

Når det store 50-meter bassin i Vestbad snart skal bygges om, tror mange desværre, at svømmehallen lukker. Derfor har den nye leder af Vestbad, Ulrik Olsen, også fået travlt med at oplyse brugerne om, at både varmtvandsbassinet, morskabsbassinet og kurbadet altså holder åbent under ombygningen.
En ombygning man har forsøgt at gøre så smidig som mulig for både brugere og ansatte.

God planlægning
”Store dele af personalet er på kursus og udveksling med Ishøj Svømmehal under ombygningen, hvor der ikke er brug for lige så mange som normalt. I stedet for at afskedige eller bare hælde penge ud af vinduet, er der lavet en plan, så de to svømmehaller hjælper hinanden, og samtidig får bedre uddannet personale tilbage,” forklarer Ulrik Olsen, der glæder sig meget til, at det nye Vestbad står færdig.
”Tegningerne er sindssygt flotte. Der bliver investeret mange penge, men også meget tid og kræfter for at lave det helt rigtige prospekt. Der er taget højde for, hvad hovedparten af brugerne gerne vil have, og der er skelet til, hvad andre gør andre steder, og hvad folk hernede er kommet med af input. Jeg er sikker på, at ombygningen ruster Vestbad til den stigende konkurrence, der er for at lokke brugerne til,” siger Ulrik Olsen, der, som tidligere igangsætter og ejer af fitnesscenteret Balance Club, også kommer til at optimere træningsmulighederne.

Annonce

Flere hold og tilbud
”Nu skal vi i personalegruppen først lige snakke om, hvilke muligheder vi har, men det er klart, at jeg har en masse idéer, der vil kunne forbedre den del ved at skabe flere tilbud end i dag,” siger han og tilføjer:
”I det hele taget skal vi se på, hvilke hold og tilbud borgerne efterspørger og imødekomme dem, der hvor de er i dag. Vi får i de nye rammer en fremtidssikret løsning med tidssvar-
ende faciliteter, så skal vores tilbud i forhold til hold og arrangementer også følge med, så der kommer også nye ting på den front,” lover han.
Alt det kan dog være underordnet, hvis ikke det lykkes at fastholde brugerne af badelandet mens ombygningen står på.
”Derfor håber jeg meget, at familierne vil blive ved med at bruge Vestbad, for det er altså ’kun’ en lille del vi lukker ned. Til gengæld får vi det flotteste nye dybvandsbassin med blandt andet en klatrevæg, man kan springe ned fra, og meget meget mere,” siger Ulrik Olsen, der drømmer om at stå i spidsen for en svømmehal, som borgerne i de to ejerkommuner kan være stolte af.

Kommentarer

1 kommentar om ““Alle bliver stolte af Vestbad””

  1. Jan K siger:

    Sådan står han osse til fodbold når han burde løbe efter bolden…..Bk Rødovres farligste angriber….. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top