Annonce

25.000 kroner til Knæk Cancer
skousen-hvidovre-knaekcancer_013_311016_BP.jpg
a Knæk Cancer i sidste uge bad danskerne om hjælp, trådte også flere lokale virksomheder til.

En af dem er Skousen ved Rødovre Station. “Flere af os har haft kræft inde på livet, så vi besluttede, vi ville give 200 kroner per hvidevare vi solgte i uge 43 i forbindelse med Knæk Cancer. Vi har solgt over 100 maskiner og valgte derfor at runde op til 25.000 kroner,” fortæller Erling Kristiansen fra Skousen. “Vi er utrolig glade for, at vi har så mange dejlige kunder, som handler hos os, så det har været muligt at give dette beløb, det vil vi gerne takke dem for,” tilføjer han og viser stolt den store check frem.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top