Annonce

Vindblæst sejtrækker
avarta-frem_055_231016_BP.jpg
Det blev gået til stålet, da Avarta spillede ude mod B93. Billedet fra sidste weekends opgør mod Frem. Foto: Brian Poulsen/arkiv
fodbold Kampens vigtighed kombineret med en drilsk vind var lig med en kedelig midtbanekamp, da B93 og Avarta kom frem til en nulløsning på Østerbro Stadion. Avarta er sikret minimum ni point i oprykningsspillet.

B93-Avarta 0-0 (0-0)
293 tilskuere

Som en kanin trukket op af hatten, startede Casper Offenberg inde i stedet for Marko Radosavljevic. Hvad der er sket på træningsbanen i ugens løb skal desværre forblive uskrevet, men det var en bemærkelsesværdig udskiftning. Den tilbagevendte Casper Offenberg kom aldrig til fadet, og personligt savnede jeg Radosavljevic løbestærke og pågående spil, der giver plads til holdkammeraterne.
Omvendt var det godt at se Casper Offenberg i aktion. Avarta ser stærke ud til foråret med tre så stærke angribere.

Annonce

Det blev aldrig nogen stor fodboldkamp mellem B93 og Avarta, men der stod også meget på spil for begge mandskaber.
2. halvleg var den mest velspillede. Hjemmeholdet kom bedst fra start efter pausen, og kom frem til nogle pæne chancer og et godt langskud af Sean Christoffersen, som målmand Jacob Jensen fik verfet over mål.
Som halvlegen skred frem blev kampen atter mere lige, det betød, at det blev en kamp om midtbanen. Kræfterne var ved at slippe op, så nærkampene endte ofte i voldsomme nærkampe og deraf adskillige gule kort, blandt andet til Avartas Saban Özdogan og indskiftede Jesper Larsen. Sidstnævnte var med til at sætte skub i Avartas offensiv, så topholdet overtog spillet i det sidste kvarter.

Uforståelig kendelse
Men tæt på en afgørelse var Avarta aldrig… og dog. For i 88. minut jagtede indskiftede Marko Radosavljevic en ’umulig’ bold, som B93s Aske Lundgaard forsøgte at dække ud til målspark, men Radosavljevic løb indenom Lundgaard og fik sparket bolden tilbage til en helt fri Christian Offenberg. Det lignede en afgørelse, men kampens dommer Martin Køster fløjtede uforstående for frispark. En klart hjælpende hånd til hjemmeholdet af den ellers udmærkede dommer.

I overtiden fik B93 tilkendt to frispark, med et par minutters mellemrum, lige udenfor Avartas felt, men begge frispark manglede ’seriøsitet’ i afslutningen.

1. halvleg var kedelig
De første 45 minutter var en kamp om midtbanen, hvor det meste spil også foregik krydret med mange fejl på grund af den kraftige sidevind. Altså en nervøs og langt fra underholdende 45 minutter. Kampens vigtighed prægede tydeligvis spillet.

Avarta kom dog frem til 3-4 halve chancer, blandt andet havde Christian Offenberg et udmærket hovedstød, og bror Casper kom også frem til et god chance, men han skød forbi mål.
I den modsatte ende var B93 ufarlige… til de sidste sekunder. Der brød venstre back Nicklas Grantzow Avartas opspil og gik selv med frem, så Grantzow selv blev spillet fri i dybden, men Jacob Jensen kom godt ud af sit mål og reddede i stor stil. Halvlegens klart største chance.
At de to hold gik til pause med stillingen 0-0 var fortjent, og fortalte fint, hvilken vindblæst og kedelig halvleg, som de 293 tilskuere var vidner til i de første 45 minutter.

Kampen endte som den sluttede, 0-0. Dermed har Avarta sikret sig minimum 9 point til forårets oprykningsspil. Hvis B93 kikser i sidste runde, det tror avisen nu ikke, så bliver det til yderligere tre point til Avarta.

Avarta slutter efteråret af hjemme mod Holbæk på lørdag klokken 14.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top