Annonce

Vind dig slank med Lokal Nyt
henrik-duer_01_061112_BP.jpg
Henrik Duer er nok bedst kendt som træneren i TV3-programmet 'Ekstremt Fed'. På tirsdag deler han ud af kostråd og træningstips på Rødovregaard. Foto: Arkiv
Overskriften er strammet en kende, for der er ingen slankegaranti, når træningsfysiolog Henrik Duer holder foredrag om vægttab på Rødovregaard. Til gengæld har du mulighed for at komme gratis med, hvis du deltager i konkurrencen om 2x2 billetter.
Fakta

Konkurrence
Vi trækker lod om 2x2 billetter til foredraget den 1. november. Du deltager i konkurrencen ved at sende en SMS med teksten ’Slank’ til telefonnummer 31122610. De to vindere vil få direkte besked søndag den 30. oktober.

Atkins-kuren, stenalderkost, juicekur eller hvad med slankebarer kombineret med ugentlige ture i rask tempo rundt om Damhussøen? Opskrifterne på varige vægttab er mange, og har, alt efter hvem der prøver kræfter med dem, blandet effekt.
Den lokale træningsfysiolog og tv-kendis Henrik Duer er tirsdag den 1. november klar til at give alle der skulle have brug for, et motivationsspark bagi om lige netop vejen til det varige vægttab. Henrik Duer har sin egen skræddersyede plan for, hvordan man får succes med et vægttab og på Rødovregaard deler han ud af de vigtigste kost-, trænings- og motivationstips til et vægttab der holder.
”Mangel på reel livsstilsændring er hovedårsagen men der kan også være andre ting som f.eks. en ikke-behandlet overspisningsforstyrrelse,” fortæller Henrik Duer om nogle af årsagerne til, hvorfor danskere har problemer med for meget flæsk på maveskindet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top