Vandt i Verona
Verona-Cup_Sejrspodiet.jpg
Avartas U17 spillere var jublende lykkelige efter finalesejren ved Verona Cup. Foto: Privat
fodbold Avartas talentfulde U17 hold vandt Verona Cup i efterårsferien. Det er en cup for danske hold under sydlige himmelstrøg.

I finalen vandt Avarta med 2-1 over Ballerup-Skovlunde, der i den hjemlige række, landets næstbedste, ermoncler sale placeret over Avarta, der spillede sig ubesejrede gennem hele turneringen og sluttede med en målscore på suveræne 14-1.

På vejen til finalen vandt Avarta blandt andet over Oddsherred med 5-0 samt 3-0 over både Fredensborg og Aabybro. I semifinalen blev det til en sejr på 1-0, faktisk over Avartas eget 2. hold, hvilket beviser en enorm bredde på denne moncler jacken årgang for drenge født i 2000.

Annonce

Avartas U17 vindere af Verona Cup er:
Holger Boas Beck
Rasmus K Otto
Viktor Glendrup
Viktor Ehlers
Oliver Lyngaa
Mads Petersen
Daniel Benjovitz
Niklas Busk
Abdoulie Manneh
Mikkel Hørby
Nicolas Frøidt
Frederik Christensen
Mathias Frost
Thobias Nielsen
Tobias Abrahamsen

 

Kommentarer

1 kommentar om “Vandt i Verona”

  1. Viktor Glendrup siger:

    I en ellers svær tid, formåede Avartas lille ellers så nydelige breddeklub at præsterere det umulige på en regnvejrsdag i Italien.

    Avarta der var gået ubesejret igennem den hårde turnering, møtte op i finalen med højt humør og trætte ben, da spillerne nemlig kun havde fået 2 timers pause fra den før spillede kamp. Selvom Avarta havde spillet turnering med en forholdsvis offensiv taktik, var ingenting ændret, selvom de skulle spille mod turnerings måske stærkeste hold. En rutineret målmand, et meget solidt forsvar, en kreativ midtbane og et farligt angreb.

    Selvom Avarta tidligt i kampen kom bag ud, formåede de at hive sejren i land og dermed indtage sejrsskamlens øverste trin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top