Annonce

Tyren gik planken ud mod piraterne
jannik-karvinen_RMB-AaB_070_080915_BP.jpg
Karvinen i kamp med en aalborggenser Foto: arkiv
ishockey Rødovre Mighty Bulls tabte 4-1 til Aalborg Pirates, der har vundet alle deres kampe i Metal Ligaen.

Aalborg Pirates vs. Rødovre Mighty Bulls: 4-1 (2-1, 0-0, 2-0)
01:08 1-0 Peter Quenneville (Christopher Frederiksen og Julian Jakobsen)
12:14 1-1 Nicklas Carlsen (#65 Emil Oliver Christensen)
17:54 2-1 Tobias Maximilian Ladehoff (Mikkel Højbjerg)
49:10 3-1 Peter Quenneville (Bryce Reddick og Julian Jakobsen) PP1
57:33 4-1 Tobias Maximilian Ladehoff (Sebastian Ehlers) PP1

Udvisninger:
AAP: 2x2min. RMB: 2x2min. og 5+20 (Karvinen)
Skud:
32-26
Tilskuere
1934

Annonce

Rødovre Mighty Bulls var på en svær opgave i Nordjylland, da de gik på isen mod ligaens førerhold Aalborg Pirates. Nordjyderne har ligaens bedste defensiv, men det var i Rødovres ende, at den var gal allerede efter 1 minuts spil, da Aalborgs farligste spiller Peter Quenneville var på pletten.

”Vi kommer ikke særlig godt ud, og er hele tiden nummer to på pucken. De har overtaget fra starten af. Vi kæmper os ind i det, men får aldrig gang i vores spil,” fortæller Rødovre Mighty Bulls kaptajn Jannik Karvinen.

Quenneville er aldeles populær i den nordjyske klub, og formodentlig et navn, der kommer til at pryde måltavlerne i Danmarks ishockeyhaller.

”Han er en målscorer, så er han sat sammen med Julian Jakobssen, der er god til at fodre ham med gode pasninger,” lyder det fra Karvinen.

Nicklas Carlsen udlignede for Rødovre Mighty Bulls, men fem minutter senere var Aalborg igen på pletten. Rødovre formåede ikke at score yderligere, men Jannik Karvinen tog en femminutters-udvisning, da der manglede knap seks minutter af kampen. I det følgende powerplay lukkede og slukkede Tobias Ladehoff med sin scoring til 4-1.

”Deres back tog pucken om bag mål. Jeg mener, at jeg laver en reel tackling. Det var dommerne ikke enige i,” fortæller Karvinen om situationen, der gav ham 5+20 minutter.

Aalborg har endnu ikke tabt en kamp og ligger nummer ét med 17 point for 6 kampe. Rødovre indtager ligaens 3. plads med 10 point. Kaptajn Karvinen havde roser tilovers for aalborggenserne.

”De er godt stillet med nogle gode udlændige og rutinerede centers. Så er det et hold som har en god arbejdsindstilling, de kan godt drive det til noget. De minder meget om os, i forhold til arbejdsindsatsen,” slutter kaptajnen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top