Annonce

Tiltrængt sejr
B77-orient_054_220815.jpg
B77 vandt endelig igen. Det kan være startskuddet til en pointmæssig god periode. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Efter fire kampe uden sejr var B77 presset i bunden af serie 1, så en sejr var kravet mod Ølstykke, der med en sejr på Valhøj Skole kunne spille sig på førstepladsen i rækken.

B77 kom tilbage på vindersporet, da de i weekenden vandt med 3-1 over Ølstykke.
“Kravet var en sejr, og det viste drengene fra start af, da de var tændte og 100% klar. Vi kom da også foran efter to minutter ved Miki Mikkelsen, efter et super angreb, som blev køligt lagt ind,” fortæller Thomas ‘J’ Jørgensen, som er træner for B77. Han fortsætter:
“Derefter sad vi på alt. Masser af angreb mod deres mål, som betød, vi kom på 2-0 efter 10 minutters spil ved Morten Asmussen. Derefter ramte vi overliggeren på direkte frispark.”
“Efter 16 minutter fik Ølstykke rødt kort for at losse ud efter en af vores spillere. De kom så på 2-1 ved en dødbold, hvilket var deres første og eneste chance i hele kampen. Lige efter kom vi på 3-1 ved Mads Hansen, og vi nåede at ramme overliggeren igen, inden der blev fløjtet til pause.”
“2. halvleg blev lidt rodet, nogle gule kort til hvert hold, lidt indianer bold og der skete ikke det store, men en helt fortjent og meget tiltrængt sejr.”
B77 har tre point til den rigtige side af nedrykningsstregen, hvor Avartas andethold ligger, da de er placeret på en 8. plads. De er dog inde i en skidt formkurve, da de har tabt de seneste tre kampe og i weekenden med hele 0-7 til Lundtofte.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top