Annonce

Storsejr trods svingende indsats
RH_damer-nykoebingfalster_017_290916.jpg
Katrine Morell i målet fik ikke meget opbakning af sit forsvar, da hun stod i det første kvarter. Foto: Brian Poulsen / arkiv
håndbold Sejr til RHs damer uden at imponere, da Hvidovre kom på besøg. Målvogter Trine Hammer lyste op i kamp, der var fyldt med tekniske fejl.

Rødovre HK – Hvidovre IF 23–12 (11-7)

Rødovre HK   Hvidovre IF  
Simone Dillon 4 mål Christina Lagoni 4 mål
Anne Spørring Petersen 4 mål Katrine Trane 4 mål
Katarina Juul Hansen 4 mål
Christina Hamann 4 mål
Trine Sevel Holm 2 mål
Anna Stensbøl 2 mål
Anne Jagd 2 mål
Rebekka Sejdenfaden 1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 3
Hvidovre IF: 1

Annonce

Rødovres håndbolddamer havde søndag eftermiddag besøg af Hvidovre IF, som inden dagens kamp havde spillet sig til tre point, efter tre kampe.
Det blev en noget febrilsk start på kampen. Gæsterne kom meget let til deres scoringer, da hjemmeholdets forsvar ikke ramte niveau, og gjorde det svært for egen målvogter.

De to hold fulgtes ad til stillingen 6-6, hvor der var spillet femten minutter. En periode, hvor fejlene væltede ind og den ene bold efter den anden blev smidt væk.
Simone Dillon åbnede til 1-0 på kampens første angreb. Christina Hamann til 2-2, Simone Dillon til 3-3 og det blev 4-3 da Anne Spørring Petersen, igen bragte hjemmeholdet foran.
Christina Hamann og Simone Dillon øgede til 6-3, men med koncentrationssvigt i forsvaret og manglende skarphed i afslutningerne, blev gæsterne med tre scoringer, igen lukket ind i kampen.

Trine Hammer gjorde en forskel
Trine Hammer afløste Katrine Morell i målet midt i første halvleg, og fulgte op på sidste uges gode præstation, med flere gode redninger.
Forsvaret spillede sig op, og der kom mere fart i angrebsspillet. Fra stillingen 6-6 bragte Christine Hamann, med to scoringer, Katarina Juul Hansen, Trine Sevel Holm og Anna Stensbøl hjemmeholdet foran 11-6, inden gæsterne fik reduceret til pausestillingen 11-7.

Et rodet første kvarter, hvor der ikke var meget der fungerede for hjemmeholdet. Et passivt forsvar, der ikke gjorde det let for Katrine Morell i målet. Angrebsmæssigt var der ikke effektivitet i afslutningerne. Fem kontra-muligheder, alene med gæsternes målvogter, blev alle misbrugt, det var ikke godt nok.

RH vandt anden halvleg 12-5
Da hjemmeholdet fik styr på begivenhederne, blev de to holds kvaliteter udstillet. Gæsterne fik dog reduceret til 11-8 i starten af anden halvleg. Trine Sevel Holm, Anna Stensbøl og Katarina Holm Hansen øgede til 14-8 og fik for alvor lagt afstand til gæsterne, som ikke havde meget at byde på.

Midt i anden halvleg havde Anne Spørring Pedersen (2 mål), Simone Dillon og Katarina Juul Hansen øget til 18-9. Det blev 18-10, inden Anne Spørring Pedersen og Anne Jagd med to scoringer øgede til 21-10, da der resterede ti minutter af kampen.
De sidste ti minutter blev igen en rodet forestilling, hvor der blev begået en række tekniske fejl, og brændt store chancer.
Gæsterne fik reduceret til 21-12, inden Katarina Juul Hansen og Rebekka Sejdenfaden lukkede kampen til slutstillingen 23-12.

Ikke imponerende
Det var en fuldt fortjent sejr til hjemmeholdet mod et harmløst mandskab fra Hvidovre, der ikke havde meget at byde på.
Til trods for sejren var det på ingen måde en imponerende indsats af hjemmeholdet, som var meget svingende.

I store dele af kampen havde forsvaret svært ved at finde sammen og angrebsmæssigt blev der misbrugt utallige store chancer, det så ikke godt ud.
Trine Hammer var dog et lyspunkt, og præsterede flere store redninger, og lukkede kun seks mål ind på de 45 minutter, hun var på banen.

Rødovres damer spiller igen torsdag den 20. oktober klokken 19, hvor VSH 2002 kommer på besøg i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top