Annonce

Storsejr til RFC
RFC-aalborg_013_011016.jpg
Jannik Dalkvist scorede fire gange, da Rødovre vandt stort i Hvidovre. Foto: Brian Poulsen / arkiv
floorball Rødovre Floorball Club vandt med 1-9 i udekampen mod Hvidovre Attack. Jannik Dalkvist blev 4-måls skytte.

Hvidovre Attack FC – Rødovre Floorball Club 1-9 (0-3, 0-4, 1-2)
05:49 0-1 Marek Valackovic (Frederik Kobberup)
14:35 0-2 Jannik Trolle (Marko Krogsgaard)
15:14 0-3 Daniel Hedegaard (Nikolaj Børner)
27:13 0-4 Jannik Dalkvist (Frederik Kopperup)
28:10 0-5 Daniel Hedegaard (Nikolaj Børner)
30:02 0-6 Jannik Dalkvist (Emil Kristensen)
35:48 0-7 Jannik Dalkvist (Daniel Andersen)
42:37 0-8 Jannik Dalkvist (Emil Kristensen)
51:08 0-9 Daniel Hedegaard (Nikolaj Børner)
59:39 1-9 Casper L. Christensen (Patrick Nielsen)

Udvisninger:
Hvidovre Attack: 3
Rødovre FC: 2

Annonce

Rødovre Floorball Club fortsatte lørdag eftermiddag med at imponere, da det blev til hele 1-9 ude mod Hvidovre Attack. Havde RFC problemer med at vinde over Hvidovre i pokalturneringen for en lille måned siden, så var der i dagens kamp ingen spænding om udfaldet, kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Debutantmål af slovak
RFC lagde tryk på fra kampens start, og hjemmeholdet kom sjældent frem til afslutninger. Rødovre fik en udvisning efter seks minutters spil, og det fik Hvidovre lidt længere frem på banen, uden dog at være farlige. I stedet kombinerede gæsterne hurtigt, og det skabte flere gode scoringsmuligheder.

Der var debut til slovakiske Marek Valackovic, og han markerede sig med en scoring til 0-1 efter en fin pasning fra Frederik Kopperup. Det blev 0-2 ved Jannik Trolle, som scorede på langskud. Daniel Hedegaard gjorde det til 0-3 midt i perioden, da han med et håndledsskud overraskede hjemmeholdets keeper.

Det var en første periode, der var totalt domineret af et tændt RFC mandskab. Hjemmeholdet havde enkelte forsøg, som Mike Trolle i rødovremålet, tog sig sikkert af.

Stærkt kombinationsspil
Hjemmeholdet lagde mere offensivt ud efter periodepausen, og pressede gæsterne langt fremme, og kom mere med i kampen. En fejlpasning i RFCs forsvar gav Hvidovre en stor mulighed, men Mike Trolle redede i fin stil.

Hjemmeholdets offensiv gav mere plads i Hvidovres forsvarszone, og syv minutter inde i anden periode, blev det 0-4 ved Jannik Dalkvist, efter at Mark Valackovic og Frederik Kopperup med hurtige pasninger totalt udspillede hjemmeholdets forsvar. Daniel Hedegaard øgede til 0-5 på Nikolaj Børners fine pasning og to minutter senere, blev det 0-6 i en overtalssituation på endnu et mål af Jannik Dalkvist.

Midt i perioden viste Jannik Dalkvist endnu engang skarphed, da han øgede til 0-7 på en pasning fra Daniel Andersen.
Herefter blev det igen spil til et mål perioden ud, og hjemmeholdet løb forgæves i gæsternes hurtige kombinationer.

Rødovre var totalt spilstyrende
I Tredje periode fortsatte RFC med at imponere, og var totalt spilstyrende. Med sit fjerde mål, kort inde i sidste periode, blev det 0-8 ved Jannik Dalkvist på Emil Kristensens pasning.
Den ensidige forestilling fortsatte og Daniel Hedegaard øgede til 0-9 med sin tredje scoring på Nikolaj Børners aflevering. Det var midt i perioden.

Herefter blev der spilletid til RFCs unge spillere, som udmærkede sig, overfor et lettere frustreret hjemmehold.
I kampens slutfase lykkedes det hjemmeholdet at reducere til 1-9 i kampens sidste sekunder, men det kunne ikke ændre på RFCs overbevisende indsats, som spillede med et hurtigt og sikkert pasningsspil, der gav hjemmeholdet store problemer.

Spændende debutant
Jannik Dalkvist med fire og David Hedegaard med tre scoringer viste stor effektivitet. Det bliver spændende at følge den slovenske debutant Marek Valachovic, som viste højt niveau og udgjorde et stærkt backpar med Daniel Andersen.

Rødovre Floorball Club får besøg af Sunds Seahawks FC lørdag den 22. oktober klokkrn 14:30 i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top