Annonce

Skrækvalget nærmer sig
morten-boedskov-US-ambassade_002_071016.jpg
Nu kan du komme med Morten Bødskov (tv) og Rødovre Lokal Nyt til valgkamp på den amerikanske ambassade. Foto: Brian Poulsen
usa Morten Bødskov og Torsten Jansen er teamet op for at lære dig alt om den amerikanske valgkamp, inden det går løs til verdens vigtigste præsidentvalg.

Hvis du skulle have svært ved at forstå den amerikanske valgkamp, eller ganske enkelt er interesseret i at vide mere end de fleste, skal du blot være hurtig på aftrækkeren.
Torsdag den 27. oktober har Rødovre Lokal Nyt nemlig arrangeret en konference om det amerikanske valg på den absolut bedst tænkelige lokation; nemlig på amerikansk jord.
Det er således den amerikanske ambassade, der ligger grund til, når tidligere justitsminister Morten Bødskov (S) guider rundt i amerikansk politik sammen med journalist og USA-ekspert, Torsten Jansen.

Valget rammer dig
Tilsammen vil de fortælle dig ting om valget og kandidaterne, som du ikke vidste i forvejen, men som du gerne vil vide.
Valget er nemlig yderst relevant for dig og din hverdag i Danmark.
“Den amerikanske præsident er lederen af den frie Verden. Hvis Trump vælges er der grund til stor nervøsitet. Han står for en politik, der er direkte modsat af, hvad Obama og Hillary står for. Den eneste der faktisk jubler udenfor USA, er den russiske præsident Putin. Det er ekstremt skræmmende, men siger også det hele. Resultatet af valget vil få stor betydning for Danmark og Europa. Hvis Trump vinder vil den tætte NATO-alliance og samarbejdet mellem EU og USA blive svækket,” vurderer Morten Bødskov, der altså ikke er bange for at have en personlig favorit blandt de to kandidater.
”Det vil svække Danmarks sikkerhed. Se på Putins aktiviteter i Østersøen. Det vil svække danske virksomheder og koste arbejdspladser. Lyt til Trumps udtalelser om samhandel. Det er ikke til gavn for hverken dansk økonomi eller danske virksomheder. Også i Rødovre har vi mange virksomheder, som, enten direkte eller som underleverandører, handler med USA,” siger Morten Bødskov, der anmoder gæster om at huske billede-ID.
“Glemmer du det, er der ingen adgang. Lad taske, computer, kamera, iPad, USB-stik blive hjemme. Det gør indgangen smidig for alle,” lyder det fra ambassaden, der er et besøg værd i sig selv.
Det koster 50 kroner pr. person at deltage, som betales inden indgangen til ambassaden. Medbring kontanter i lige beløb. Der serveres kaffe og kage til arrangementet.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Skrækvalget nærmer sig”

  1. Camilla Graversen siger:

    Jeg arbejder med udveksling til USA til daglig, som kan påvirkes negativt hvis Trump skulle vinde. Det ville være en kæmpe oplevelse at følge valget fra ambassaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top