Sexet pop i Viften
Scarlet-Pleasure-foto-april-2016.jpg
Scarlet Pleasures single 'Windy' blev P3s uundgåelige i februar 2014, og siden er det godt stærkt for poptrioen. Foto: Presse
koncert Den danske R&B-pop trio Scarlet Pleasure skruer op for charmen lørdag aften i Viften.

Scarlet Pleasure er på rekordtid blevet et af landets hotteste navne. Trioen skød karrieren i gang tilbage i 2013 med popbrisen ’Windy’ og siden har de langet det ene hit efter det andet ud over scenekanten.
Scarlet Pleasure leverer melodier i et mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Gruppen består af den karismatiske frontfigur og forsanger Emil Golls, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas.

En stor fest
Der er godt gang i billetsalget til koncerten på lørdag, og Viftens daglige leder, Lau Wulfsberg fortæller, at publikum bliver taget med på en mental rejse til steder som Las Vegas’ neonlys, casinofacader, stripklubber samt Venice Beach med palmetræer og glamour.
”Jeg forventer en god fest med et feststemt publikum. Scarlet Pleasure har spillet i Viften før og de leverer bare varen. De får samlet noget livsglæde og har deres egen helt unikke lyd,” siger Lau Wulfsberg inden lørdagens koncert.

Annonce

Scarlet Pleasure går på scenen på lørdag klokken 21.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top