Annonce

Seriebolden ruller den rigtige vej
BOLD-1_090607_BP.jpg
Det er stolpe-ind for de lokale seriehold i øjeblikket.
fodbold De seneste uger har været positive for serie-fodbolden i kommunen. Islev ligger til oprykning, B77 har spillet sig op over nedrykningsstregen og Avartas divisions-reserver er tilbage i topstriden og selv på Elstedvej har BK Rødovres herrer vundet kampe, mens damerne er inde i en regulær vinder-stime.

I serie 1 under SBU spiller Avartas divisions-reserver og B77.
Avarta tabte for nylig med de makabre cifre 0-7 til topholdet Lundtofte, men siden er det blevet til to sejre, da Hørsholm/Usserød blev besejret 2-1 i Espelunden, mens det i weekenden blev til en overbevisende sejre på hele 0-4 i Bagsværd, hvor VB 1968 var værter.
De to sejre sender Avarta tilbage i oprykningskampen, da de ligger på en tredjeplads med bare tre point op til førstepladsen. Modsat er rækken så jævnbyrdig, at Avarta kun er fire point fra en nedrykningsplads.
I weekenden venter en vigtig kamp for Avarta, for der kommer rækkens nummer to, Herstedøster, på besøg. De ligger to point foran Avarta, i hvert fald til der sparkes bolden første gang på lørdag klokken 11.30 i Espelunden.

Vil holde vinterpause over nedrykningsstregen
Lige over nedrykningsstregen er B77 placeret. De er inde i en bedre formkurve med ni point i de sidste fire kampe, kun et nederlag på 1-2 til Lundtofte har brudt en ellers solid sejrsstime.
I weekenden vandt B77 en vaskeægte 6-points kamp mod Fredensborg med 2-0. Dermed skiftede nordsjællænderne og B77 plads i tabellen, så Fredensborg blev sendt under nedrykningsstregen. Træner Thomas Jørgensen var da også særdeles tilfreds med sejren.
”Det var lidt sådan en vind eller forsvind kamp, for Fredensborg lå lige over stregen med tre point foran os. Hvis vi havde tabt kampen, ville der være langt op og det ville se meget svært ud for os. Nu vandt vi og vi byttede plads i tabellen.”
”Vi spillede ellers en meget dårlig 1. halvleg, måske vores dårligste i denne sæson. Vi fandt aldrig vores spil, og sad løst på markeringerne, men heldigvis mødte vi et meget dårligt hold, som ikke forstod at udnytte det. Jeg må indrømme, at drengene fik en lille opsang i pausen, og så skal jeg ellers love for, at de spillede en super 2. halvleg,” roser Thomas ’J’ Jørgensen og uddyber:
”Knisten var tilbage, vores spil flød, vores forsvar var fantastisk og der blev kæmpe, som jeg aldrig har set før. På toppen havde vi Miki Mikkelsen, som skulle bruge to chancer til at score to mål kombineret med et enormt løbearbejde.”
”Det var en kæmpe holdindsats, som fik os op over stregen, men næste uges kamp er ligeså vigtig. Der skal vi møde Grønne Stjerne, som ligger under nedrykningsstregen og vi skal have så mange point som muligt, så vi slutter sæsonen på den rigtige side af nedrykningsstregen,” understreger Thomas Jørgensen.

Annonce

Jon Broes tropper vinder
På Elstedvej har cheftræner Jon Broe og hjælpetræner Thomas ’Junior’ Christiansen fået så meget gang i truppen, at det er blevet til to sejre i de sidste to opgør.
I weekenden blev det til en sejr på 0-1 i Dragør, da Lasse Borch kort før pausen scorede kampens eneste mål. Sejren betyder, at BK Rødovre går forbi netop Dragør i tabellen, der blev sendt ned på andensidste pladsen, mens Rødovre ligger en plads højere på 12. pladsen.
Ligeså vigtig var sejren forrige weekend, da BK Rødovre vandt over Føroyar, der med en sejr ville have ligget nummer to i dag. Det viser, at der er potentiale til mere end den nuværende placering, som BK Rødovre har i KBUs serie 1.
På lørdag spiller BK Rødovre ude på Kløvermarken, hvor CSC (Christiania) tager mod Rødovre. CSC ligger nummer to, men en artig overraskelse vil sende BK Rødovre langt op i tabellen, for midterfeltet er lige foran rødovre-mandskabet, så det er kun få sejre, der skiller dem fra en noget lunere placering.

På damesiden er der for alvor kommet gang i sejrene. I de sidste otte kampe har BK Rødovres kvinder, i kvindeserie øst, vundet de syv og spillet en enkelt uafgjort. Seneste gik det ud over AB Tårnby, som hjemme måtte se sig besejret 2-5 af rødovredamerne, der diskede op med fem forskellige målscorere. Ellers er Rødovres store målsluger i efteråret Kristina Blitz Krag, der har scoret 11 af Rødovres 28 mål.

BK Rødovres damer har spillet sig op på andenpladsen i rækken, og de slutter efteråret af med en vaskeægte topkamp, når de lørdag den 29. oktober klokken 13.30 tager mod Skjold Birkerød, der suverænt topper rækken med ni sejre i ligeså mange kampe.

Islev topper serie 3
Islev lagde forfærdeligt ud i sæsonstarten, da de, som nyoprykkede, spillede deres første serie 3 kamp i flere år, tabte med hele 1-8 til Fløng/Hedehusene. Siden har Islev ikke set sig tilbage, for de har ikke tabt og det er kun blevet til en enkelt uafgjort kamp i de følgende syv opgør.
Det betyder, at Islev har spillet sig op på førstepladsen. En placering de kan cementere torsdag aften, når de spiller ude mod Taastrup, der er midterplaceret.

Det er Orient også, der ligeledes spiller i serie 3, men dog i pulje 3, mens Islev er placeret i pulje 5. Orient ligger solidt placeret i midten, langt fra nedrykningspladserne og langt op til en oprykningsplads.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top