Annonce

Rødovredrengene slog til for Gentofte
nicolai-zorko_RMB-AaB-QF2_038_090314__BP.jpg

Zorko er tilbage i RMB

Tidligere spillede Nikolaj Zorko for Rødovre Mighty Bulls, men i dag var han en afgørende faktor hos Gentofte Stars, der slog Rødovre 3-6 Foto: arkiv
ishockey Fire af Gentoftes seks mål blev scoret af spillere, som har fået deres ishockeyopdragelse i Rødovre.

Smilet var til at tage og føle på hos Nikolaj Zorko, der netop havde vundet over de gamle holdkammerater fra Rødovre Mighty Bulls. Selv producerede han tre point i dagens kamp, som Gentofte vandt 6-3 i Rødovre Skøjte Arena.

”Jeg havde glædet mig meget til denne kamp. Det var en stor kamp for mig og for holdet. Fedt at spille herinde i arenaen igen, hvor man har spillet mange kampe foran Rødovres dejlige tilskuere,” sender han en hilsen til lægterne, som til dagens kamp var halvfyldte.

Annonce

Rødovre havde mildest talt en kollektiv offday, hvor der i spillertunnel var så stille, at man kunne høre en knappenål falde til jorden. Sådan stod det ikke til i Gentoftes spillertunnel, her var der sejrsråb og glade dage.

”Rødovre er altid et svært hold at møde, men vi står rigtig godt i midtzonen i dag, de kommer ikke til de helt store åbne chancer,” lyder det fra en veltilfreds Nikolaj Zorko, der sidste sæson selv var en Mighty Bull.

Der blev ikke plads til Nikolaj Zorko på årets Rødovremandskab, angiveligt ønskede han en mere fremtrædende rolle, både i rang af kæde og på special-teams. Derfor drog han til Gentofte, og med dagens sejr og pointmageri sender han et signal til Jesper Duus om, at han måske var god nok til mere, end han fik.

”Det kan man godt sige, jeg vil altid gerne spille så meget som muligt, både powerplay og undertal. Jeg tog til Gentofte for at bevise overfor mig selv, at jeg godt kunne.”

Rødovrekæden slog Rødovre

Fire af Gentoftes seks mål, kom fra ’Rødovrekæden’, der består af Nioklaj Zorko, Andre Pison og Emil Møller Rasmussen.

”Vi har alle tre fået vores hockeyopdragelse i Rødovre. Vi ses også meget privat, det er rigtig fedt at spille sammen,” siger Zorko, og fortæller, at stemningen i Gentofte-truppen er rigtig god.

”Jeg har det godt i Gentofte, vi er en rigtig god gruppe af drenge. Alle kan med hinanden.”

 

Kommentarer

1 kommentar om “Rødovredrengene slog til for Gentofte”

  1. BOBBY siger:

    Genialt af Duus at lade de spillere gå, skift duus ud med en træner der har forstand på ishockey.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top