Annonce

RFC sejr efter intensivt opgør
RFC_Borner_Sunds_IN_221016-8458.jpg
En veloplagt Nikolaj Børner scorer et af sine tre mål. Foto: Ian Nielsen
Floorball Rødovre Floorball måtte kæmpe hårdt for sejren over Sunds talentfulde mandskab, der kom stærkt tilbage, efter Rødovres 5-0 føring.

Rødovre FC – Sunds Seahawks FC 7-5 (2-0, 3-3, 2-2)
00:36 1-0 Nikolaj Børner (Emil Kristensen)
15:53 2-0 Nikolaj Børner (Emil Kristensen)
25:00 3-0 Daniel Skov Andersen
25:13 4-0 Emil Kristensen
30:27 5-0 Andreas Kleczewski (straffeslag)
31:02 5-1 Mikkel Skov (Victor Jensen)
35:50 5-2 Morten Hangaard (Mathias Bust)
35:58 5-3 Simon Lauridsen (Mikkel Skov)
45:38 6-3 Nikolaj Børner
48:34 6-4 Mikkel Skov
51:53 7-4 Mikkel Godtfredsen (Jannik Dalkvist)
54:16 7-5 Søren Holm (Mikkel Skov)

Udvisninger:
Rødovre FC: 2
Sunds Seahawks: 1

Annonce

Nikolaj Børner i målhumør
Rødovre FC havde lørdag eftermiddag besøg af Sunds Seahawks FC, som er hjemmehørende i det midtjyske, tæt på Herning. Gæsterne har fået en fin start på sæsonen, og lå, inden dagens kamp, på andenpladsen med 12 point for fem kampe, mens hjemmeholdet lå på femtepladsen med syv point for tre kampe i Unihoc Floorball Ligaen.

Hjemmeholdet lagde stærkt ud, da Nikolaj Børner resolut slog bolden i mål til 1-0 på Emil Kristensens tværpasning efter kun 36 sekunders spil.
Trods den hurtige scoring viste gæsterne, at det ikke er tilfældigt, holdet er placeret i toppen af rækken.

Begge hold spillede offensivt med mange kvalificerede afslutninger, med overvægt i spil og chancer til hjemmeholdet.
I tiden 15:53 var Nikolaj Børner igen klar med målnæsen, da han elegant løftede bolden i nettet fra tæt hold, på endnu en målgivende pasning fra Emil Kristensen.
En fortjent føring til hjemmeholdet i en ellers jævnbyrdig første periode.

Se billedgalleri fra kampen her…

Jævnbyrdig anden periode
Jævnbyrdigheden fortsatte fra starten af anden periode, og de to keepere havde rigeligt at se til. Efter et kort pres fra gæsterne slog hjemmeholdet kontra, hvor Daniel Skov Andersen scorede på langskud fem minutter inde i anden periode. Bolden var netop sat i spil igen, da Emil Kristensen resolut sendte bolden bag en overrasket Sunds keeper, til stillingen 4-0.

Gæsterne lod sig ikke slå ud at de to hurtige scoringer, og fortsatte med at lægge pres på hjemmeholdet. Det resulterede i en udvisning til RFC, fulgt op af et massivt pres på Mike Trolles mål. Hjemmeholdet fik dog etableret en kontra, hvilket resulterede i straffeslag, som elegant blev omsat i mål af Andreas Kleczewski til stillingen 5-0 midt i perioden.

rfc_straffe_sunds_in_221016-8317
Andreas Kleczewski scorede på straffeslag, hvilket RFC ellers ikke tidligere har været skarpe til.

Foran med fem mål, så det godt ud for hjemmeholdet, men gæsterne fortsatte deres aggressive pres. Umiddelbart efter straffeslaget faldt gæsternes første scoring, hvilket blev fulgt op af yderligere to reduceringer af jyderne, så de to hold kunne gå til pause med stillingen 5-3.
Få sekunder før pausen blev hjemmeholdet ramt af endnu en udvisning, da Frederik Kobberup reagerede på en voldsom tackling. En klar overreaktion af dommeren.

En anden periode, hvor Sunds fik lagt et voldsomt pres på hjemmeholdet, som havde svært ved at få flyttet spillet frem på gæsternes halvdel.

Klassemål af Børner
Hjemmeholdet startede tredje periode i undertal, og blev lagt under pres fra start, men kom mere med efter udvisningsperioden.

Det blev 6-3 til RFC, efter at Nikolaj Børner elegant rundede en modstander ved sidebanden, og efterfølgende lagde bolden op i nettaget. Simpelthen et klassemål.
Gæsterne fortsatte deres imponerende fight, og fik reduceret til 6-4, otte minutter inde i tredje periode.
Mikkel Gotfredsen øgede tre minutter senere til 7-4, da han first-timede en pasning fra Jannik Dalkvist i mål.

Med fem minutter tilbage af kampen, blev der igen skabt spænding om udfaldet, da gæsterne reducerede til 7-5. Det blev en intensiv slutfase, med højt tempo og tætte nærkampe. I tiden 58:15 tog gæsterne en time out, hvorefter de spillede uden keeper. Med en markspiller i overtal, lykkedes det ikke Sunds, at få omsat deres overvægt i spil til målchancer.

Seværdigt opgør
Rødovre FC viste stor effektivitet i afslutningerne i kampens første fase, og kom foran med hele 5-0, og det lignede en sikker sejr.

Gæsterne viste på intet tidspunkt en opgivende attitude, og fik på imponerende vis kæmpet sig tilbage i kampen, med en utrolig kampgejst, der i perioder voldte problemer for hjemmeholdet.
Det var en seværdig floorballkamp, med højt tempo og intensitet, leveret at to godt spillende mandskaber.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top