Annonce

Pølsemanden ‘kradser’ ikke af
damhustorvet_010_241016_BP.jpg
På kommunens oversigtstegning er 'Helges Pølser' fjernet, men Rødovre Kommunes Vej- og Trafikafdeling oplyser, at pølsemanden stadig kan have en fremtid på Damhustorvet, hvis han fortsætter med at søge om tilladelse til at sælge på kommunens areal. "Det glæder mig, for jeg havde intet hørt fra kommunen," siger Jean Bruun. Foto: Brian Poulsen
IKKE SMIDT PÅ PORTEN Det vakte et mindre ramaskrig på Facebook, da Michel Berg (S) for åben skærm tog livet af Helges Pølser. Nu beklager han.

Næstformanden i Teknik- og Miljøudvalget, Michel Berg (S), erkender, at han var lidt for hurtig, da han i et indslag på Rødovre Lokal TV fortalte, at ‘Helges Pølser’ ikke har en fremtid på det nye Damhustorv.
“Det beklager jeg. Jeg kan ikke se, hvorfor pølsemanden ikke kan stå på torvet i mange år frem. Der er ingen politisk uvilje imod ham,” forsikrer Michel Berg.

To ristede med det hele
I Rødovre Kommunes projekt for Damhustorvet er Jean Bruuns pølsevogn ’Helges Pølser’ ikke markeret på de oversigtstegninger eller på de farverige visualiseringer af fremtidens torv. Det har fået flere borgere til at rette henvendelse til Lokal Nyt med spørgsmål om, hvorvidt pølsevognen må lade livet i forbindelse med ombygningen.
Rødovre Kommune oplyser til Lokal Nyt, at der ikke er nogle lumske bagtanker med den manglende pølsevogn på tegningerne, og at det lille foderbræt, der hver dag langer flere hundrede pølser og bøfsandwich over disken, stadig kan blive en del af det nye torv.
Det glæder indehaver Jean Bruun, der mildest talt var overrasket, da Lokal Nyt kunne fortælle ham, at hans lille pølsevogn havde været genstand for stor debat.
”Jeg har intet hørt fra Rødovre Kommune, så jeg går da ud fra, at jeg kan blive på torvet,” siger Jean Bruun, der overtog pølsevognen efter sin far.
”Jeg bliver gerne, men der mangler P-pladser i det nye projekt. Det vigtigste er, at folk skal kunne komme frem og tilbage. Hvis de ikke kan parkere foran døren, finder de et andet alternativ,” spår Jean Bruun.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top